Rareş Mănescu – “Există soluţii la problema câinilor comunitari din sectorul 6”

Dincolo de discuţiile ce se poartă de mai bine de 20 ani pe această temă, problema câinilor comunitari din Bucureşti, dar şi a celor din sectorul 6 necesită fapte şi mai puţine vorbe.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a dovedit că se poate face ceva. Acelaşi lucru şi-l propune şi candidatul USL din sectorul 6, Rareş Mănescu. Răspunsul, în clipul de mai jos:

7 thoughts on “Rareş Mănescu – “Există soluţii la problema câinilor comunitari din sectorul 6””

  1. Iancule…fratele meu ! Solutia la ” cainii vagaboni” la ” cainii comunitari ” nu-i cea a lui Oprescu , a lui Prigoana sau a lui Rares Manescu si a niciunuia dintre cei ce candideaza! Se aplica…pe shestache…si vom avea si noi manusi mai ieftine pentri iarna viitoare iar femeile …rujuri de calitate ! :satansmoking: Dointa sa existe din partea aluia….ce-mi pasa mie de …consiliul ala al primariei ? Dau ordin intern, folosesc si politistii comunitari si mai ales jandarmii { ca tot sint ei hingheri de …oameni } plus pe aia de la ecarisaje…si-intro luna…am scapat de…minimum…jumatate …plus unu’ din javrele ce ne amarasc ziele. Fireste , raman javrele cu doua picioare dar…se voor gasii solutii si pentru astia …mai devreme sau mai tarziu ! :satansmoking:

  2. Aceasta problema a fost deja adresata de actualul primar, nu inteleg de ce se mai dau toti cu parerea acum…

    1. @burebista daaa..si a fost rezolvata cu atat de mult succes..sa fim seriosi..sau cantam la alta masa..pai eu iti pot da exemple clare de zone unde cand ma duc in vizita la cineva…mi-e si frica sa plec seara de acolo

  3. daca cea mai imporanta prioritate sunt cainii maidenezi…dahh cu siguranta alegerile sunt ca si castigate…AIUREA…dar economia, populatia, traficul auto nu va intereseaza sau sunt probleme minore…problema cu maidanezii este deja rezolvata…..asa ca nu inteleg de ce se mai vorbeste despre asta..
    stima

    1. @stefan este una din problemele importante ale sectorului. si cum a fost rezolvata problema maidanezilor, daca nu sunt indiscret?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *