Ramona Mănescu

Este, dacă nimic nu intervine din partea guvernatorului ilegitim de la Cotroceni, noul ministru al Transporturilor.

Reprezentanta unui curent tânăr în PNL, unul din cel mai apreciaţi europarlamentari români, în fapt, votată cel mai bun europarlamentar anul trecut, preia unul din cele mai grele ministere din Guvernul Ponta. Şi mai este şi femeie pe deasupra !

Pentru mine, nominalizarea ei este o veste bună, care îmi arată că PNL poate veni mereu cu soluţii bune, soluţii care să fie potrivite. Vorba unui amic, dacă vrei să vezi cât de bună este nominalizarea Ramonei, citeşte dezamăgirea băsiştilor de pe toate canalele media.

Poate nu o şti la acest moment Ramona Mănescu câţi km de autostradă are România (motiv de orgasm pentru pseudo jurnaliste ca Saviana Rusu sau pentru hermafrodiţi precum Sorina Matei), dar în mod cert are capacitatea de a rezolva cea mai mare problemă a acestui minister, azi, şi anume absorbţia fondurilor europene.

Şi cu echipă de profesionişti alături, care să cunoască tot ce trebuie cunoscut în legătură cu fiecare ramură a transporturilor, poate face o treabă bună. Îi urez baftă din tot sufletul şi îi sunt alături cu orice pot eu !

Ramona-Mănescu1

10 thoughts on “Ramona Mănescu”

 1. Sa inteleg ca inca nu ai apucat sa o intrebi ce a fost cu votul pro-kosovo si impotriva Romaniei?

  Sper sa fie un ministru mai bun decat a fost ep. Parca nu apreciez o persoana care voteaza contra Romania si tu-mi zici ca a facut-o la ordinul grupului ep. Si eba a avut acelasi ordin si nu a facut-o. Oricat de tuta e.

 2. Da Iancule ” cu o echipa de profesionisti alaturi ” …adica aia sa fure iar aia { ministreasa Ramiona Manescu } sa nu se prinda de figura ; am inteles corect ? Pai ce , chiar ai senzatia ca ce s-a jefuit pana acum n-a avut ca autori ….” o echipa de profesionisti ” ? Ce chiar crezi ca ministrul respectiv a furat de unul singur ? Fi serios frate !!!! Nici macar Basescu pe vremea cand era ministrul transporturilor ….nici macar ala n-a reusit sa faca sa dispara o intreaga flota comerciala d e unul singur : a avut alaturi de el …. ” o echipa de profesionisti ” !!!!!! 8)

 3. comaprativ cu penalii pnlsti de pana acum, Ramiona e inger.
  sa zicem Merci DNA_ului si lui Basescu. Datorita lor avem un ministru decent.

  cam asa ? :D

 4. @ v

  Daca udrea nu e, nimic nu e. Nu-i asa? Competenta si virginitate reconstruita si “mentinuta” intr-o singura persoana:D

  @ Ionut

  Asteapta, ca ai de asteptat :D

  PS: daca ajungi usier pe acolo, vorbim. Poate te ajut sa izbandesti in viata contra unui comision procentual de bun simt :)) )))

 5. Iancule daca ajungi printre ” profesionisti ” nu vreau decat ….macar 200 d e ali in plus la pensie ! Sa -mi creasca {pensia frate da ce credeai !!!} macar la 1000 de lei ca daca astept dupa delirul in care a cazut Mariana Campeanu…. 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.