Raețchi m-a convins, Îl vreau Primarul Sectorului 5 !

Nu am fost neapărat un fan al lui Ovidiu Raețchi ca și opțiune politică a PNL pentru sectorul 5. Omul emană o autosuficiență de nici Putin nu i-ar face față. Pare blocat într-un stil de comunicare bazat numai pe persiflare, caterincă, limbaj demn de Pleșu și Liiceanu, nu de sectorul 5. Plus de asta, nu știi exact la ce stadiu se află el acum: e candidat pe bune, analist politic și editorialist sau câte puțin din toate? Greu de răspuns. Napoleon să ne judece.

Dar, cu toate astea, Raețchi a dus și duce o campanie interesantă, de rebranding a tot ceea ce înseamnă Sectorul 5. Și are chiar și idei bune, propuneri reale pentru oamenii din această zonă, una ce pare a fi fost pe veci condamnată la a trăi vanghelizare după vanghelizare.

Cu ce răspunde PSD? Cu ce știu ei mai bine: adună lumea săracă..cu duhul și nu numai, și o asmute pe contracandidat. Când în ecuația asta mai intră și un jurnalist (pseudo jurnalist mai degrabă) cum e Andrei Bădin, când minoritatea romă este activată, acela este momentul în care îți dai seama că Raețchi chiar are o șansă și de aia au intrat în fibrilații pesediștii.

Sper ca și cetățenii sectorului 5 să înțeleagă acest lucru și să îi dea votul.

Întreaga poveste o puteți citi aici.

raetchi

Sursă foto: pagină de Facebook Ovidiu Raețchi

8 thoughts on “Raețchi m-a convins, Îl vreau Primarul Sectorului 5 !”

 1. Cu ce dracu te-a convins ma desteptule ?? Cu ” autosuficienta de nici Putin nu i-ar face fatza ” { ma cam indoiesc de asta } , sau cu limbajul persiflant , pus pe caterinca , demne d e Plesu sau de Liiceanu ??? Cu ce te-a convins acest PC-ist convins pana in maduva oaselor , care , vorbeste sase limbi straine { merg la pariu ca tiganeste nu !!! } doar limba celor mai multi insi ce-si traiesc zilele in sectorul 5 nu ??? La 36 de ani il pune PNL-ul { pe dracu PNL ca-i …PDL toata ziua !!! } candidat la primaria sectorului 5…adica in groapa cu lei crezand ca , daca are de-aface cu tiganii in locul alora din Afganistan sau Maroc , tiganii vor fi atat d e tampiti incat , sa-i dea votul iar tu Iancule , pui botu si , declari ca ” te-a convins ” ? Pai Vanghelie , ca s a iasa primar de trei ori sau d e patru ori…sti mataluta ce cheltuieli a facut pentru ” darurile ” date in tiganie ??? Asta…o fi adunat oare suficienti bani pe-acolo prin diaspora pentru ai cheltuii in Ferentari …ma cam indoiesc de figura asta . Poate credeti ca-i usor acum cu alde Paun sub catuse , Madalin cam la fel iar Vanghelie …sa nu mai vorbim ??? Va-mbatati cu apa rece Iancule : tiganii vor vota tot pe unul de-al lor care le vorbeste si intelege limba si le stie obiceiurile . Bine ca mi-am adus aminte Iancule !!! Asta , Raetchi asta , nu-i cumva tipul ce-a initiat acea ” lege antilegionara ” prin care noi romanii { ROMANII NU UNGURII , NU TZIGANII !!! }, vom fi si suntem d e fapt obligati sa renuntam public la Cioran , Gafencu , Vulcanescu , Gyr sau chiar si Maresalul Antonescu ca , si asta a purtat la un anume moment camasa legionara ??? Il ” vrei primarul sectorului 5 ” ? Da ce Iancule , locuiesti cumva in sectorul 5 ? Unde anume , in Zetari , Iacob Andrei , Ferentari , Sebastian , Ghencea , Calea Rahovei , Bachus , Humulesti ,Amurgului , Viilor , Fca. de Chibrituri , Mitropolit Filaret , Regina Maria , George Cosbuc , George Georgescu sau….Sfintii Apostoli ca pe ” Victoria Socialismului ” sau la Piata Constitutiei adica in buricul targului …parca nu-mi vine sa cred desii , avand in vedere vecinatatea Patriarhiei…probabil ca te doreste Prea Fericitul aproape ??? Ti-am enumerat doar cateva nume de strazi ale sectorului 5 si…asi putea sa-ti enumar pana poimaine pe vremea asta nefiind sigur ca nu mi-a scapat vreuna . Ia de spune acum , pe unde nu-s tigani deci , cum ai va convinge asta pe tigani ca bani…se zice ca n-ar prea avea asa incat cu ce-i va convinge acest ” pseudo-jurnalist ” : cu …caterinca ??? De fapt intrebarea care ma framanta de nu pot dormi de foame este : cum , cu ce te-a convins pe tine ? Esti amabil sa exemplifici sau , asa-i ordinul placut 8) ” venit pe linie d e partid ” ??? Fi baiat fin , asa cum m-am invatat sa te cunosc si…da si matalutza niste detalii . 8)

  1. @Marian o intrebare se naste: in sectorul asta, tiganii sunt minoritari sau majoritari? Da, pana acum, cu ajutorul lui Vanghelie, si a multor altora, oamenii acestia faceau legea. Daca o vor face si acum, bravo lor.

   1. Cred ca ponderea este cam 50-50 insa sa sti fratioare ca NICIODATA in sectorul 5 , tiganii n-au ” facut legea ” ! Nici chiar in anii ’50 cand intr-adevar sectorul se putea ” mandri ” cu …destui tigani , nici macar atunci .Nu , pana acum nu cu ” ajutorul lui Vanghelie ” deoarece acest Vanghelie s-a ajutat doar pe el , altora …le-a oferit { contra cost …da ce-ti inchipui !? } , cel mult niste servicii pe care , oricum primaria era datoare sa le ofere . Insa , Raetchi , fara suparare dar , ai vazut cum l-au intampinat locatarii unor strazi pe unde a incercat sa-si inceapa campania ??? Oare din tot PNL-ul { PNL….e de fapt PDL Iancule ce-o mai dai cotita ?!? } nu gaseati macar unul bun pentru sectorul 5 ?? Pana si alde Busoi si tot s-ar fi bucurat de-o primire mai frumoasa decat s-a ” bucurat ” Raetchi !!!

 2. Iancule fratele meu , iarta-mi lungimea comentariului insa , observ ca de ceva vreme mergi din gafa in gafa , si-i mare pacat fratioru’ meu ! 8)

 3. Sa mori tu…
  Pupilul lui Voiculescu si baiatul bun la pupat in cur un pic de diaspora pentru a iesi deputat cu 1200 si ceva de voturi, te reprezinta?

  Bai nene… daca-ti pun un cacat in farfurie si-l vopsesc in culorile pnl, il mananci si zici ca asa gustos neam de neamul tau nu a mai servit.

  1. @Sarcasticul m-a convins prin simplul fapt ca ar fi cu adevarat o drama sa mai ramana sectorul asta pe mana PSD. E si asa la ani lumina de restul sectoarelor din Bucuresti.

   1. Etete frate …v-a apucat mila , nu mai puteti voi de grija alora din sectorul 5 !!! Dar atatia ani , ca Vanghelie nu este primar din 1990 , ce-au facut liberalii , sa nu mai vorbim despre PSD ca , cel putin o data Vanghelie a candidat si-a castigat ca INDEPENDENT , pentru tigania de-acolo ? NIMIC ba , dimpotriva .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *