Raed Arafat, Demisia !

Și nu pentru că lumea ar avea ceva personal cu tine. Nu, Doamne ferește ! Nimeni nu poate să îți ia tot ceea ce ai făcut bun pentru țara asta. Nimeni nu poate să îți ia numele de lângă SMURD. Nimeni nu poate pune la îndoială profesionalismul și calitățile tale.

Tocmai de aceea, pentru că știm tot ceea ce ești și poți tu, nu ne-am fi așteptat nicio secundă să vedem în tine exact tipul de om pe care îl urâm cu toții: cel care se leagă cu lanțuri de funcție, care nu și-ar da demisia niciodată, pentru că este de neînlocuit.

Ai mai jos doar câteva motive pentru care, cel puțin din bun simț, ai fi putut să îți dai demisia:

– accidentul din Apuseni.

– accidentul de pe lacul Siutghiol

– dispariția planorului

– tragedia de la Colectiv.

Hai, boss, iartă-mă că îmi permit să îți spun așa, chiar să începem să numărăm morții? Să zicem că nu e vina ta, e doar ghinion. Cândva, am ieșit în stradă pentru tine…acum vrei să ieșim în stradă din cauza ta?

raed-arafat

13 thoughts on “Raed Arafat, Demisia !”

 1. Iancule fratele meu in Domnul Hristos , fara suparare , tu-mi cunosti parerile despre arabi si sti ca nu-i am la stomac dar acest ARAB { sirian , palestinian , iordanian…dracu sa-l ia : tot arab !!! } , a facut pentru oamenii in suferinta ai Romaniei , ceea ce NICI UNUL DINTRE MINISTRII SANATATII { roamni verzi …d-ai nostrii adicatelea } N-A FACUT : A INFIINTAT S.M.U.R.D !!!!!! Acum cand acest sistem pentru acordarea medicinei de urgenta este pe picioarerle lui , procedam in dulcele stil romanesc : ai dam un picior in cur celui ce l-a infiintat si pe d easupra probabil ca ne mai gandim si cum sa facem sa-l si bagam cumva putin pe la parnaie ? Iti mai a duci aminte cand luase SMURD-ul fiinta ce campanii era impotriva { nu neaaparat a lui Arafat } infiintarii acestui serviciu PARALEL cu…” vestita ” SALVAREA care….venea si ea chemata la necaz…cand putea , cand isi aducea aminte dispecera s-o trimita ???Iancule , dupa opinia ta , cine-i vaneaza postul lui Arafat ? Cine doreste ca si S.M.U.R.D-ul sa devina o parte a….”Ministerului Sanatatii ” ? CIne doreste ca Arafat sa plece neaaparat pentru ca ” cineva ” sa-si puna acolo protejatul ??? Ce Iancule , atunci in Apuseni SMURD-ul a fost vinovat ca nu i-a gasit p-aia mai devreme ? SMURD-ul trebuia sa-i localizeze ?Pe Siutghiol tot SMURD-ul trebuia sa ajunga inainte ca aia de la STS sa localizeze elicopterul ? Cu planorul ala …tot Arafat si SMURD-ul este d e vina …chiar , tot Arafat trebuia sa se sustitue STS si sa localizeze ceva ce …nici GPS n-avea , fara s a mai vorbim d e faptul ca NIMENI n-a anuntat necazul ?La club ” Colectiv”…chiar ai avut senzatia sa AMURD-ul si Arafat nu si-au facut datoria ??? Banicioiu…a venit chemat d e urgenta…tot de Arafat care se amara s a gaseasca locatii in spitalele romanesti pentru ca acei amarati sa ajunga de urgenta si astfel sa le fie salvate vietile !!! Este vina lui daca Banicioiu a refuzata orice suma d e bani pe care-o putea cere la rectificarea bugetara spunand ca : ” Avem suficienti bani…ne descurcam ” ????? Este vina lui ca n-a prevazut faptul ca TOTI MINISTRII SANATATII N-AU DOTAT SPITALELE CU ACELE PATURI BARICE ??? Este vina lui ca GUVERVERNELE ROMANESTI s-au dovedit a fi niste GUVERNE DE CRIMINALI ??? Ioane….chestia asta…chiar nu-ti pute fratioare ??? Cine cere demiterea sau…demisia lui Arafat ?? Tot ” strada ” sau careva d e pe la voi , de pe la ” liberali ” ??? O vrea Nicolaescu postul de la SMURD ??? V-a promis ceva ” fratele ” vostru mai mare…. Traian Basescu ??? 8)

  1. @marian eu am propus o solutie de rezerva: sa ramana coordonatorul SMURD, e creatia lui, sa plece din functia politica de la Minister. Ce s-ar pierde in cazul asta?

   1. Iti spun eu ce s-ar pierde : relativa putere pe care-o are SMURD-ul , credibilitatea-i data de faptul ca tipii de-acolo sunt ….un fel d e structura mulitarizata iar a sta nemultumeste ARMATA caci, angajatii SMURD beneficiaza de a celeasi drepturi ca si militarii la varsta pensionarii . Fireste ca, si obligatiile pe care le au sunt aceleasi : nici macar in gluma nu-si pot permite s a paraseasca localitatea d e domiciliu fara s a anununte in prealabil und e pot fi localizati si mai ales NU-SI POT PERMITE SA REFUZE SA SE DUCA LA ORICE FEL D E INTERVENTIE !!! Adica Iancule….la fel ca militarii . In alta ordine de idei , tin sa te felicit …adiac sa VA FELICIT pe voi ” liberalii ” : v-a iesit figura cu PGMB . Dracu-i al vostru de-acum ca…va mancat in tender !!! Bine ca vor sti precis bucurestenii pe cine trebuie sa injure atunci cand nu vor avea caldura sau gaze pe tzeava . Cine dracu v-a pus frate , cine v-a pacalit in halul asta , de asa maniera incat sa luati o astfel d e plasa….tocmai acum in plina iarna ??? 8)

    1. @Marian PNL nu avea cum sa spuna iar pas PMB. Si asa aproape ca nu mai au nicio sansa dupa ce s-au eschivat cand l-au saltat pe Oprescu

     1. Daca nu va veti rupe gatul voi ” liberalii ” dupa figura asta cu PGMB , sa ma dai cu huideo pe unde ma vei vedea !!!

 2. Iancule , scuza-mi lungimea comentariului dar….postarea ta …chiar m-a scos din pepeni , mai ales ca este si partinitoare asa cum NICIODATA tu n-ai postat vreun singur articol ! Sa vezi ce injuraturi iti vei lua de la Sarcastic dupa figura asta ca eu , eu sant mic copil vs. ala 8) !!!

    1. Simplu: la prea sfintita javra faci anilingus in calitate de habotnic ortodox si la alinutza balesti in calitate de fariseu ortodox cu tone de servetele in jur.

     PS: te-a mancat in cur, nu? :D

 3. Ionut Arafat nu este de vina ,moartea fie ea naturala sau accidentala nu poate fi desfiintata .mentinerea in alarma permanenta a unor structuri care sa intervina in caz de necesitate costa bani .sa nu ne imaginam ca acum da presedintele un ordin si moartea nu mai vine in Romania.toate aceste se intimpla deoarece forta de munca din Romania este in mare parte necalificata sau daca vrei este calificata doar pe hirtie.sa nu ne amagim ,calificarea unui om dureaza in jur de opt /zece ani indiferent de meserie .restul sunt minciuni graite in dulcea limba de lemn a democratiei originale,romanesti.

  1. @marian nu am zis ca ar fi el vinovat. Dar ma asteptam de la el sa nu semene cu clasa politica pe care nu o mai suporta nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.