Radu Vasile

Dispărut oricum din peisajul public de foarte mulţi ani, Radu Vasile rămâne unul din prim miniştrii cel mai greu încercat în perioada mandatului său. Mineriade, datorie externă mare, greve peste greve, cu un ministru ca Băsescu în guvern şi cu o Românie ce era încă departe de UE.

Cu toate acestea, Radu Vasile s-a descurcat onorabil şi a reuşit să fie un prim ministru decent. Poate cu o umbră lăsată de scandalul demisiei sale. Dar asta este deja altă poveste.

Trist este că un om politic ce părea a avea anvergură şi viitor, s-a stins azi într-un anonimat aproape total.

Dumnezeu să îl ierte !

raduvasile

10 thoughts on “Radu Vasile”

 1. Daca-ti spun ca Radu Vasile a fost unul dintre cei mai neperformanti Prim Ministrii pe care i-a avut Romania ….precis ca te vei supara desii este adevarul curat ! Dumnezeu sa-l odihneasca si…sa hotarasca unde-i va trimete sufletul 8) !

 2. ” cu un ministru ca Băsescu în guvern ” Erau tovarasi. Si foarte rau ca l-a pastrat pe Basescu dupa ce a vrut sa sparga CDR.

  1. @sandman multi spun ca Basescu a cunoscut marirea ca politician incepand cu prezenta sa in acest guvern..foarte posibil sa fie adevarat..

 3. Ai dreptate Iancule !!! Pe timpul ministeriatului lui Calin Popescu Tariceanu economoa Romaniei ….” duduia ” !!! 8)

 4. @ Ionut

  Tariceanu? Glumesti. Poate Nastase. Nici mie nu-mi este usor sa recunosc, dar Tariceanu a beneficiat de o conjunctura economica favorabila si atat.

  1. @nevermind pai si ce vina are omul ca a avut, cum spui tu, o conjunctura favorabila? Unul ca Boc, de ex, o rata si pe asta

 5. @ Ionut

  Nu am zis ca are vreo vina. A avut noroc ca nu i s-a remarcat “competenta” tocmai pentru ca totul mergea in sus si nu datorita lui. Si dobibocul ar fi fost la fel de bun in perioada aia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *