PSD i-o trage discret, dar sigur, PNL-ului….

Iar asta nu este un lucru care sa ne bucure…preocupati atat de mult cu mizeriile portocalii, am trecut cu vederea cateva declaratii importante facute de liderii PSD, Nastase si Ponta, care arata clar ca sansa unei aliante PSD-PNL, in genul celei facute inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale de anul trecut,este aproape de zero.

Preluare: Ziarul Financiar
Preluare: Ziarul Financiar

Adrian Nastase:

“Astăzi, prin discursul lui Traian Basescu, s-a  confirmat  falimentul dreptei politice româneşti :

  1. Programul de guvernare al dreptei politice româneşti, ajunsa prin manevre imorale la putere la sfârşitul lui decembrie 2004, în formula alianţei D.A.(PD+PNL) îşi dovedeşte astăzi falimentul.
  2. Cota unica, principala măsură promisă în campania electorală din noiembrie 2004 că  va aduce noi locuri de muncă şi bunăstare în România îşi dovedeşte astăzi eşecul usturător.

Victor Ponta:

“De data aceasta, PSD nu se mai gandeste la o alianta pre-electorala cu PNL inainte de alegeri. In niciun caz in viitor nu va exista posibilitatea unui prim ministru PNL”

Aceste doua declaratii vin in momentul in care foarte multa lume s-ar fi asteptat, din contra, la o apropriere mult mai mare a celor 2 partide de opozitie, impotriva aceluiasi dusman comun…Multi vor spune ca poate aceste declaratii au fost facute doar de dragul alegatorilor si ca acolo, in spatele cortinei, lucrurile merg in aceeasi directie…Dar daca nu e asa?

PS: Astazi, in declaratiile sale publice, Geoana a reluat tema Iohannis ca si varianta de prim ministru…din partea PNL, nicio reactie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p