Care bombă va exploda prima de la PSD?

Nu poți să nu te uiți mirat și cu o oarecare jenă pentru ei, cum PSD trăiește, de la momentul câștigării alegerilor și până acum, ca un elefant printre cele mai bune colecții de porțelanuri. Au dat-o rău de tot în bară cu OUG13, au ieșit sute de mii de oameni în stradă.

De la acel moment și până astăzi, oamenii aceștia, în frunte cu Dragnea, alături de tot guvernul Grindeanu, plus întreaga pleiadă de lideri mai mult sau mai puțini vocali, sunt puși în fața situației de a a trăi fiecare zi într-un mod atât de duplicitar, încât, dacă nu ar fi de plâns, am râde cu gura până la urechi. Să îi veți cum încearcă să arate lumii că ei nu sunt ceea ce se spune despre ei, că nu fură, că nu sunt porniți pe dinamitarea Justiției, că nu au de gând să ducă România în gard cu măsurile de un populism greu de crezut, pentru ca mai apoi, peste doar câteva ceasuri, să citești pe fluxurile de știri:

– Deputații PSD au depus un proiect de lege privind dezincriminarea abuzului în serviciu.

– PSD intenționează să modifice în Parlament Legea Referendumului.

– Ministrul muncii promite măriri peste măriri, de nici un buget din lumea aceasta nu le-ar mai putea suporta.

Iar în timpul acesta, pe ascuns, oamenii se pregătesc și să:

– Renunțe la cota unică de impozitare

– să naționalizeze pilonul II de pensii private

– să treacă în liniște și pe bucăți toate acele modificări la legile Justiției pe care nu le-au putut face noaptea, ca hoții.

Că va urma cu adevărat o explozie, nu mai este o nebuloasă pentru nimeni. Întrebarea este, care va fi prima? Cât de puternic va fi impactul? Va fi lumea pe faă și va fi reacția societății la fel de puternică ca la începutul anului? Tind să fac o previziune: dacă răspunsul la ultima întrebare este da, atunci guvernarea PSD va fi un vis destrămat și atât.

Și când te gândești că oamenii aceștia au câștigat la pas alegerile și nici nu au parte de o opoziție serioasă. Dar se pare că nu le place la guvernare.

Sursă foto: nașul.tv

2 thoughts on “Care bombă va exploda prima de la PSD?”

  1. Psd are acum o politica foarte perversa .Mintile luminate din acest partid vor sa ne creeze reflexe asemenea animalelor.Vedem la tv cum sunt decorate bulevardele pentru paste iar in parcurile capitalei se monteaza automate pentru suc de portocale care va sa zica totul este cool asa ca romani stati linistiti PSD lucreaza pentru voi, oare?De la acelasi tv mai aflam ca PSD amendeaza pe rupte mai abitir ca fosta guvernare basescu /boc si doreste cit mai curind sa tocmeasca niste inspectori/consilieri sau poate securisti camuflati de la ANAF pentru a cotrobai prin gospodariile amarite ale oamenilor vezi doamne sub pretextul de consiliere fiscala .Ne intoarcem incet incet la fonciirea morometilor si retraim senzatiile tari din timpul colectivizarii .BNR vrea banii romanilor ,PSD vrea sa guverneze voi credeti ca astia va vor binele?eu cred ca sunt la fel ca BOC doar ca va dau contra cost prin parcuri un pahar amarit de suc de portocale si dupa aia usor ,usor va lasa in costumul lui Adam.Am ajuns sa imi fie frica mai mult de asa zisii socialisti decit de dreptacii portocalii….base si boc au luat o data 25 la suta din salarul oamenilor dar dupa aia ne-au lasat saraci si goi…..astia vor sa valorifice tot ce a mai ramas prin gospodariile oamenilor vezi doamne pentru a creste gradul de colectare a impozitelor la buget.Daca vor intra tare in oameni nu vor realiza mare lucru si mica cooperativa PSD probabil ca o sa intre in faliment.

  2. ehee visul lui ponta se cazneste sa devina realitate .Va amintiti cum acesta buchisea somerul fara venit si ospatarul din dorinta sa de a scoate bani din orice saltea oricit de ponosita ar fi fost aceasta ?. Pe somer dorea sa il faca sa plateasca chipurile pentru ca sta si nu produce iar pe ospatar pentru ca ia bacsis ca un nesimtit .Acum doreste sa pedepseasca si pe somer si pe ospatar si pe mam mare care din pensia ei tine nepotul care abia a terminat o forma de invatamint si stiiti cum vrea sa o faca ?precum un camatar astia vor sa scoata datori pe toti locuitorii ce stau sub acelasi acoperis sa plateasca caci sunt niste nesimtiti care se tin unii pe altii si fac evaziune.Curat ,murdar nene Iancule.Astia /guvernantii/ trebuie sa inteleaga ca gospodariile astea amarite nu au in pivnita o masina de facut bani cu care bnr sa tina nivelul constant in haznaua cu bani a institutiei.Suntem niste romani saraci care vor cu disperare sa supravietuiasca .Veniturile noastre sunt subtiri si nesigure. Sa dea dumnezeu sa iasa bine ca daca nu……..intuiti urmarea.Va jucati cu destinele noastre de parca ati face jonglerii la circ si nu va este mila de prezentul si viitorul acestei tari . Traiti doar pentru voi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *