Prostituată media, pierdut demnitate, o declar nulă

Nimic nu mi se pare mai jenant, mai lipsit de etică, ca acel moment în care tu, cunoscută deja că eşti o centuristă media, ca să fim mai direcţi, alegi să îţi execuţi public foşti colegi.

Şi asta în numele unui profesionalism media pe care nu îl aveţi, pe care nu îl veţi avea vreodată. Am mai spus-o, toată media românească este într-un mare grad de degradare morală, dar ceea ce se întâmplă la un anumit post tv deja depăşeşte orice limită.

Mi-e pur şi simplu scârbă.

rtv

PS. Ca să fim bine înţeleşi, nu există comparaţie între haznaua RTV şi Antena 3. Da, e adevărat, are şi Antena 3 momentele sale de derapaje, dar, acolo chiar avem oameni de media, oameni de calitate. Oana Stancu, Radu Tudor, Carmen Avram sunt cu adevărat jurnalişti, oameni cu un profesionalism recunoscut şi la nivel internaţional.

Ce oferă OTV 2? Gunoi, mult gunoi.

4 thoughts on “Prostituată media, pierdut demnitate, o declar nulă”

  1. In sfarsit citesc pe cineva care nu e nici nesimtit nici imbecil, ba din contra. Ce se intampla cu Antena 3 e o doar o mizerie uriasa care trece dincolo de concurenta fireasca intre posturi(presupunand ca nu am contrapune un post de stiri unei latrine). Eu unul astept sa vad ce spune CNA-ul. Probabil nu mare lucru daca a ramas tot basist, dar macar de dragul amagirii eu astept.

  2. Speranta moare ultima. Si in plas de asta dupa ce bravii nostri politicieni au tacut cu capul intre urechi, intrebat fiind macar Ponta(al carui fan nu sunt deloc) a dezmintit treaba stazi. Conteaza si asta intr-un eventual proces.

    1. @cartonic eu sper ca Antena 3 sa obtina cat mai mult la un eventual proces. Nu stiu daca se poate, dar si o suspendare a emisiei de la CNA, tot ar fi ceva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *