Prostănacul Geoană

După momentul decembrie 2009, rămas în istorie drept ”Mihaela, dragostea mea, am fost președinte doar pentru o noapte”, ai fi zis că Mircea Geoană va face o lungă călătorie sabatică, ieșind astfel de pe scena politică de la noi, pentru a se refugia, timid și cuminte, în spa-ul lui Vântu.

Dar, ce să vezi. Mergând și el pe aceeași logică, cum că românii au minte scurte și deloc dezvoltată, singurul om care a reușit să piardă niște alegeri la care trebuia doar să participe și le-ar fi câștigat, iese din nou la rampă, cu o declarație de o nesimțire ieșită din comun:

”Dacă PSD nu va avea propriul candidat, vom fi cu toţii disciplinaţi. Din punct de vedere al poziţionării publice astăzi, mi se pare că a ales o cale greşită. Asta pentru mine e o dezamăgire din punct de vedere calcul tactic şi strategic”

Declarația asta vine în contextul în care Antonescu a fost cel care a mobilizat electoratul liberal în 2009 pentru a ieși la vot și a-l susține pe Geoană. Iar asta s-a văzut în cele peste 2 milioane de voturi în plus.

De unde se vede cât de actuală este vechea vorbă românească: ”pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești.”

geoana1

3 thoughts on “Prostănacul Geoană”

Leave a Reply

Your email address will not be published.