Promotion.eu, ajutoarele lui Moș Crăciun

Ca să cităm din deja celebră reclamă a Mihaelei Rădulescu, da, fotografiatul este, cel puţin pentru mine, una din puţinele mari plăceri. Şi de când sunt şi posesorul unei camere foto DSLR, marca Nikon, pot să spun că acord o mare parte din timpul meu liber acestei plăceri. Iar pentru cine mă are pe Facebook la prieteni sau pentru cine citeşte des acest blog, deja nu cred că vorbim de o surpriză.

De unde pasiunea pentru fotografiat? Cred că fotografiile sunt cel mai frumos mod de a ţine timpul în loc, de a da acel aer de nemurire unor momente frumoase, fericite din viaţa ta, dar nu numai. De aici şi obiceiul pe care mi l-am format, de a avea în permanenţă aparatul foto la mine şi dacă prind ceva ce consider că merită să rămână pentru viitor, atunci imediat fotograful din mine intră în acţiune.

Ca să ne înţelegem bine, fanatismul meu a mers până într-acolo încât prin septembrie anul trecut am stat aproape 2 ore în ploaie, în Cişmigiu, ca să surprind într-o poză o picătură de ploaie perfectă, ce tocmai se pregătea să cadă de pe o frunză. Pentru ca apoi să pot pune pozele mele într-un album foto personalizat și să mă mândresc mereu cu ele.

image

Este adevărat că în ziua de azi există o inflaţie de fotografi, oameni care cred că dacă au în mână un aparat foto performant, gata, orice poză ar face, este perfectă. Ori acelor oameni ar trebui să le spună cineva că pozatul în oglindă nu e artă, orice altceva ar crede ei.

Plus că, pentru cei care îşi doresc să experimenteze şi ei fotografiatul semi profesionist, dar care nu dispun chiar de toate fondurile necesare, există opţiunea achiziţionării unor aparate second hand, folosite, e drept, dar care u o durată de viaţă lungă şi o uzură nu atât de accentuată. Iar cum acum suntem în acea perioadă a anului în care ai toate motivele din lume să faci un cadou, iar eu, zău, dacă dacă nu i-aș mulțumi toată viața mea celui care mi-ar pune sub brad un Nikon nou, sau chiar un Sonny AX2000, una din cele mai bune camere de filmat semiprofesionale.

Cuminte am fost, Moșul sper să îmi citească aceste rânduri și apoi nu îmi mai rămâne decât să aștept momentul magic al dimineții de Crăciun. Pentru că, asta o știm deja cu toții, Moș Crăciun vine cu siguranță. Și îi are alături pe cei de la Promotion.eu, unul din locurile preferate de ajutoarele lui Moș Crăciun.

Și dacă nu îmi primesc chiar update-ul la aparatul foto, fie doar și niște haine personalizate, cu mesaje funny pentru toți cei dragi tot găsesc eu. Și atunci toată lumea va fi fericită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *