Programul Economic al USL

Haideţi să îl citim şi să îl dezbatem pe bune. Dincolo de ţăţismele zilnice, acum avem ceva palpabil pe care să putem discuta.

Şi cel mai important, acest program trebuie făcut cunoscut oamenilor.

Viziunea economica a USL

Last message received on 5/27 at 12:39 PM

2 thoughts on “Programul Economic al USL”

 1. Ok, dincolo de tatismele zilnice : Ionut, fara sa te superi, dar asta e praf in ochi.

  In primul rand ar trebui sa lase gargara cu “uite ce nenorociti sunt cei de la putere si uite ce frumosi si curati suntem noi”.Jumatate din acest “program economic” se refera la a infiera actualul partid la putere. Eu, personal, voi avea incredere intr-un astfel de document cand vor lasa la o parte ce s-a intamplat pana acum si se vor concentra pe ce pot face ei.

  Apoi : “Desfiintarea celor 6000 de posturi numite politic in 2009-2010, si numiri in functii de specialitate a oamenilor cu experienta din sistem.”. Vrei sa imi spui tu mie ca USL o sa numeasca oameni cu experienta , nu pe criterii politice?? Nu stiu cine mai crede chestia asta….

  Si nu in ultimul rand : nu cred ca uita nimeni cine face parte din USL (si aici ma refer la PSD). Cat au fost la putere nu au facut absolut nimic ( bine, in afara de a fura tot , in liniste), si acum fac pe lupul moralist . Sa fim seriosi…

  Din punctul meu de vedere, clasa politica de la noi e compromisa. Cine va merge la vot, va vota cu raul cel mai mic. Singurul partid care mai avea un dram de credibilitate, PNL-ul, m-a dezamagit profund in momentul crearii USL-ului…

  O zi buna,
  Dragos

  1. multumesc mult Dragos pentru comentariul tau. In parte, ceea ce spui tu este adevarat. Cert este ca o schimbare si o dezbatere sunt absolut necesare. Imi pare rau sa aud ca esti dezamagit de PNL, sper sa iti revii:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *