Vin, sărbătorile vin! Află de aici cum să te programezi la salon prin Stailer! (P)

Perioada premergătoare sărbătorilor este de obicei una aglomerată și plină de haos. Așa se întâmplă și în cazul celor care lucrează în saloanele de hair and beauty, ce sunt luați prin surprindere de cereri peste cereri în ceea ce privește programările la salon. Te aștepți că în această perioada prețurile să fie mai mari și opțiunile de programare mai mici? Ei bine, încă nu ai aflat despre Stailer.

Despre această aplicație și platformă de asemenea poți afla mai multeaici. Este fix acel intermediar de care ai nevoie pentru a te programa rapid și eficient la un salon din orașul tău. Acum Stailer este activ în peste 40 de orașe.

Cum să te programezi prin Stailer

Stailer îți permite să te conectezi cu lumea de beauty din câteva clickuri. Chiar și fără să ai cont înregistrat, din platforma poți cauta saloanele din orașul tău care îți oferă serviciile de care ești interesat. Căutarea în sine nu este atât de grea pe cât crezi, asta pentru că filtrul activ din pagină îți permite să găsești ce te interesează în câteva secunde.

Notează datele de interes, de la data la ora, de la zi la public – feminin sau masculin – și Stailer îți filtrează totul. Din cele afișate îți poți alege unul în funcție de anumite criterii. Acestea pot fi despre preț, timp, disponibilitate sau reputație. Ce poți să faci este și să verifici ce spun alți clienți despre echipa dintr-un anume salon. Și tu la rândul tău poți lăsa o recenzie după ce te-ai bucurat de serviciile acestea.

Cu Stailer nu te costă nimic

Dacă alegi această metodă de programare prețul pe care clientul îl plătește nu este unul schimbat în vreun fel. Afli de la bun început ce costuri implică, așadar Stailer afișează implicit costurile serviciului de interes, precum și durata de timp estimativă pe care o vei petrece la salon.

În plus, câștigi mai mult decât crezi. Asta pentru că nu mai pierzi timp și energie să cauți efectiv salon după salon. Nu trebuie să suni la salon și nici nu te mai stresează gândul că a mai trecut o zi și tu încă nu ai stabilit programarea.

De sărbători, pregătiri intense

Așa cum ne pregătim cu tot ce ține de curățenie și cumpărături, suntem intens preocupați de serviciile de hair and beauty. Finalul de an marchează și lungul șir de invitații primite la festivități fel de fel, ocazie perfectă pentru că doamnele să etaleze coafuri și manichiuri impecabile. Nici domnii nu se lasă mai prejos și dacă au la brațul lor o femeie fără cusur, se vor strădui să arate la fel de bine. Manichiură impecabilă, părul finisat, barba bine întreținută sunt motivele pentru care vor trece și ei pragul saloanele de hair and beauty. Nicio grijă, cu Stailer orice programare este mai ușor de făcut.

Descoperă detalii în pagina oficială sau descarcă deja aplicația – din App Store, App Gallery sau Magazin Play.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *