Produse de iluminat pentru splendoarea oricărei case

V-ați gândit vreodată că lumina este strâns legată de cea mai importantă urmă a evoluției rasei omenești? De la Revoluția Agricolă încolo, până la elementele culturilor care reprezintă simbolurile victoriei noastre asupra timpului, lumina electrică și, implicit, produsele de iluminat pot fi considerate ca fiind înfățișarea modernizării. Ne putem raporta la acestea nu doar dintr-o perspectivă practică, ci și spirituală, risipirea întunericului având felurite valențe în toate culturile lumii. Astfel încât, produsele de iluminat pe care le alegem pentru casele noastre nu au doar o latură practică sau estetică, ci și una profund simbolică. Știm cu certitudine că anumite produse de iluminat, realizate cu rafinament și delicatețe, schimbă „chipul” oricărei case.

Pentru intimitatea căminului meu, produsele de iluminat de la eOrion.ro au reprezentat cea mai bună alegere, pentru că atât calitatea, cât și designul au răspuns criteriilor după care mă ghidez atunci când vine vorba de spațiul personal. Consider că atât la nivelul siguranței, atunci când vorbim despre prize și tablouri industriale, de exemplu, cât și la cel al aspectului, pentru orice locuință este esențial să alegem produse calitative. Venind de la unii dintre cei mai de încredere producători, precum Schneider Electric ori Gewiss, veți fi mereu în siguranță și nu veți irosi banii pe alternative care pot părea avantajoase, dar produc probleme.

De ce este atât de important să ne încredem în producătorii cu tradiție pe o anumită piață? Pentru că, de-a lungul evoluției, aceștia nu doar au parcurs anumite perioade istorice, ținând pasul cu modernizarea, inovând și reinventându-se, dar au supraviețuit pe o anumită piață tocmai pentru că au oferit mereu produse de calitate. Dacă ne raportăm la Schneider Electric, de exemplu, viața lui îndelungă, tocmai din 1836, este cea mai credibilă promisiune a calității. Ținând pasul cu vremurile pe care le traversează, astfel de producători pun la îndemâna oamenilor soluții inovative, practice și atrăgătoare, prin care aceștia pot folosi eficient resursele avute, pentru a spori sustenabilitatea și a înmulți beneficiile pe care tehnologia le aduce în viețile noastre.

Întotdeauna mi-am dorit ca în casa mea să existe multă lumină, iar produsele alese să fie pe măsura tihnei unui design modern, minimalist, dar care să păstreze liniile splendorii de care îmi aminteam întotdeauna din clădirile vechi, de patrimoniu, vizitate de-a lungul anilor. Mi-a luat ceva vreme până să găsesc lustrele și veiozele dorite, dar, în cele din urmă, am ajuns la ele. În primul rând, lustrele din metal, în tonuri neutre, reci sau calde, sporesc eleganța și conferă un aer de rafinament încăperilor înalte.

Imagine 1

De la somptuozitatea și formalismul încăperilor folosite pe timpul zilei ori pentru întâlnirile intime cu prietenii, birourile și dormitoarele au întotdeauna nevoie de o lumină mai blândă. Corpurile de iluminat care vin cu o garanție, asigură o folosire îndelungată, dar reprezintă și un simbol al asumării eOrion vizavi de calitatea pe care o aduce prin produsele pe care le oferă. Sporind intimitatea, încălzind vizual și estetic încăperea, o veioză cu suport de lemn din bambus, de exemplu, este nu doar atractivă, ci și sustenabilă pentru mediu. Parcurgând site-ul complex eOrion, puteți găsi cu certitudine ceva potrivit dorințelor dumneavoastră, care să se potrivească pe deplin casei avute.

Imagine 2

Fie că vorbim despre structura interna a instalației electrice a unei case, de corpuri de iluminat, stâlpi sau felinare, veți putea să îmbogățiți aspectul casei, atât în interior, cât și în exterior. Atracția mea pentru lucrurile vintage și-a găsit un prieten de nădejde în eOrion. Felinarul Emos mi-a adus aminte de copilărie și m-a purtat pe aripile timpului. Casa mea a devenit, grație corpurilor diverse de iluminat, locul în care contururile sunt mângâiate cu blândețe, lumina cade potrivit în orice moment al zilei, în funcție de necesități, iar aspectul căminului este modern și atrăgător.

Imagine 3

Pentru copii, veiozele sunt esențiale în camerele lor, mai ales dacă le este frică de întuneric și simt nevoia unei lumini de veghe peste noapte. De aceea felinarele cu led, de exemplu, pot sta pe noptieră, în vreme ce îi purtați prin povești care să le deschidă apetitul pentru bucurie și să-i îndepărteze de teama de întuneric. În absența luminii, toți am redeveni niște copii mici speriați. De aceea, casa noastră, cu produsele de iluminat potrivite, poate avea ceva din aerul castelelor paradisiace. În orice caz, calitatea și aspectul lor vă vor ajuta să personalizați spațiile casei și să o individualizați pe măsura personalității dumneavoastră. „Să se facă lumină”, întotdeauna în numele splendorii!

Contact:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *