Procurorii DNA, aceşti academicieni cu jumătate de normă

Ce avem ca şi date sigure: un om condamnat la 2 ani de închisoare care, conform legilor, fiind trecut de vârsta de 60 de ani va executa doar o treime din pedeapsă.

Mai avem apoi şi nişte lucrări efectuate de acest om în închisoare, lucrări atât ştiinţifice cât şi de educare a celor aflaţi în penitenciare, lucrări care îi oferă deţinutului posibilitatea de a-şi reduce pedeapsa.

În cazul lui Adrian Năstase vorbim de o posibilitate de a fi eliberat încă din data de 4 ianuarie.

Iar astăzi suntem în 12 februarie, cu Năstase tot în puşcărie, asta în timp ce Nuţu Cămătaru a fost eliberat şi pe baza faptului că a completat sudoku în celula sa !!!

Iar gestul procurorilor DNA de a contesta calitatea ştiinţifică a operelor lui Năstase mi se pare tupeu dus la un nivel de neînţeles.

adrian nastase PS 1: O declaraţie fabuloasă a lui Adrian Năstase în şedinţa de judecată: “Mă mir că nu mi s-a contestat şi certificatul de naştere”

6 thoughts on “Procurorii DNA, aceşti academicieni cu jumătate de normă”

 1. Nutu Camataru stie Sudoku ?Probabil stie cum arata un careu,dar ma indoiesc ca si rezolva vreunul!Iar pe Nastase cine il opreste sa faca si el ac.lucru?Doamne in ce tara de “noaptea mintii traim” !!

 2. ma intreb.. ai putea sa ajungi cu limba, prin fund, mai adanc in stomacul celui mai corupt (ex)prim-ministru?
  poate iti mai trece foamea.

 3. @Ionel

  Tie ti-ar trebui permis ca sa iesi din casa. Dumbass… Nastase merita puscarie, fie si numai pentru ca a facut un sistem pe care l-a perfectionat basescu. Bagati-l pe bune, pentru orice, dar _pe bune_. Motivare de genul “nu sunt probe , dar trebuie sa dam un exemplu” e valabila doar in justitia in_dependenta a iubitului tau base.
  Plm… am ajuns sa-i iau apararea lui Nastase in conditiile in care nu credeam ca o sa urasc un politician mai tare. Las’ ca l-a depasit base cu turma lui de pedelepre…

 4. Ianculeeee !!!!! Te faci de ras fratele meu !! Pe bune acum , tocmai pe Adrian Nastase ti-ai gasit sa-l faci …inger de lumina ?!!Nu stiu cati ani de parnaie a executata Sile Camataru , sint absolut convins ca a executat de 10 ori mai putin decat trebuia ! Adrian Nastase …daca era condamnat la 1000 de ani de puscarie …era mult prea putin comaparativ cu ce a facut el in perioada in care a fost Prim Ministru si mai ales ce ” sa facut ” sub mandatul sau de catre Basescu si acolitii sai .Pai ai uitat ca Basescu sub mandatul lui Nastase …..a rasarit exact ca buruiana si a crescut tot la fel sub acelasi Nastase ? Eu n-am uitat !

  1. @marian in nicio clipa n voi spune ca nastase este un inger. Stim bine tot ce a insemnat sistemul lui. Dar vorbim strict de dosarul asta, o facatura ordinara. atat

 5. Trebuia sa precizezi, asta-i altceva , ai dreptate . Inseamna ca in urmatoarele zile sau luni vom asista la inca cateva arestari dintre fostii ministrii ? Pai sa-l vad si eu p’ala care n-a avut o campanie in genul celei numita atata de frumos ” Trofeul calitatii ” !!! Udrea de exemplu ? Vasile Blaga ce zici ? Sau astia inca n-au fost ….dovediti ? Adriean Videanu…asta si cu Berceanu sigur : NU ! Astia au strans gologani doar pentru sufletul lor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *