Pro TV are talent să dea țeapă, românii au talent să o accepte

Showul Românii au talent de anul acesta a fost unul care s-a cam dus dincolo de limitele mele de suportabilitate. Și asta în ciuda faptului că acolo, în juriu, se regăsește un om la care țin foarte mult, Andi Moisescu pe numele lui.

Trecem peste prezența fufei de Monte Carlo, Mihaela Rădulescu Bănică Swaitzer Stratosferă, într-un juriu unde nu avea ce să caute. Trecem peste faptul că am văzut la buci și la țățe sezonul ăsta cât pentru toți anii viitori.

Dar ajungem la momentul în care publicul a plătit bani, mulți bani, pe niște smsuri care au trimis în finală niște oameni: Ion Barbu, Oana Zara cu Alexandru Bordea și Traian Constantin. Cine a urmărit finalul primei semifinale a văzut un moment emoționant, cu o copilă de 9 ani, Nicoleta Iancu, care a început să plângă în hohote, emoționând-o și pe proaspăt gravida de Andra, care făcându-se piele de găină, i-a promis copilei că o să aibă grijă de viitorul ei.

finalisti-romanii-au-talent-2015-decizia-luata-de-echipa-de-productie-nicoleta-iancu-merge-in-finala_3_size19

A dus-o repede la Măruță, i-a făcut pagină de Facebook și azi a venit și cireașa de pe tort, un comunicat Pro TV:

”Echipa de producție a emisiunii "Romanii au talent" a hotărât astăzi excluderea din competiție a concurentului Traian Constantin, pe motivul încălcării clauzelor contractuale.

Acesta va fi înlocuit in finala competiției cu Nicoleta Iancu, clasată în urma voturilor publicului în primii patru concurenți ai primei semifinale "Românii au talent", care a avut loc vineri, 8 mai. Astfel, primii trei concurenți care merg în finala "Românii au talent", difuzată pe 12 iunie, sunt: Ion Barbu, Oana Zara împreuna cu Alexandru Bordea si Nicoleta Iancu.”

Dacă PRO TV nu vine în mod rapid și cu dovada încălcării de către Traian Constantin a clauzelor contractuale, atunci asta este cea mai mare mizerie posibilă. Cu tot dragul pentru aia mică de cântă populară, adevărul că nu prea s-a văzut la noi să avem mulți cântăreți de folclor.

Update: După câteva mici investigații și discuții, se pare că partea dubioasă în povestea asta este pianistul. Ca atare, cea mică, dincolo și de momentul de PR perfect, intră pe merit în finală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.