Prinţul Nicolae, viitorul Rege al României?

În toată nebunia cu domnu Dan şi Oltchim, o ştire a trecut neobservată ieri.

Prinţul Nicolae revine în România pentru a se stabili definitiv. La 27 de ani, Prinţul Nicolae revine într-un moment extrem de favorabil monarhiei.

Cu Regele Mihai în topul încrederii populaţiei, cu ideea unei monarhii constituţionale care place din ce în ce mai mult, Nicolae are şansa istorică de a putea fi acel declanşator al unui referendum naţional pentru revenirea Regelui pe tron.

mostenitorul-regelui-mihai-principele-nicolae-se-stabileste-in-romania-169633

5 thoughts on “Prinţul Nicolae, viitorul Rege al României?”

  1. Nick cel Mic mai are mult pina sa fie pregatit pentru o astfel de postura. Sa-si faca ucenicia cu sirg si, cum e un tip destept si dotat, va avea destul timp sa inteleaga realitatile romanesti, pina va fi momentul sa-l vedem pe Tron. Intii insa nu trebuie sa uitam ca avem un Rege – si inca ce rege! respectat pe toate meridianele globului – si ca Regele are si o Mostenitoare a Coroanei, ASR Principesa Margareta a Romaniei.

  2. Tuturor celor care incearca sa acapareze anturajul Printului Nicolae, in speranta ca il vor putea intoarce pe degete cum vor ei, transformindu-l intr-un simplu pion al jocului puterii politice, datorita vulnerabilitatii sale, tinar si ne-experimentat cum este, le transmit ca noi, monarhistii adevarati, VOM VEGHEA astfel incit NIMENI si NIMIC sa nu poata infaptui nici un fel de actiune care sa atinga fie si in cel mai marunt fel Coroana Romana! AVIZ MISEILOR DE PRETUTINDENI!

  3. Unii “jurnalisti” basisti incearca sa acrediteze ideea unui referendum pentru Principele Nicolae. Trebuie sa fii chiar analfabet rau intr-ale monarhiei sa incerci o astfel de cacialma. Totul e menit sa se compromita cit se poate ideea de monarhie sau macar sa se provoace confuzii, discutii sterile, aglomeratie de imbecilitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *