Principesa Margareta: Suntem pregătiți ca România să se întoarcă la monarhie !

“Da, suntem pregătiţi (ca România să se întoarcă la monarhie, n.red.). Regele a fost mereu pregătit. Acestea sunt filosofia, meseria şi experienţa lui. Dar, de fapt, noi suntem într-o poziţie interesantă: suntem semioficiali. Este mai mult o poziţie statală. Eu nu am un glob de cristal să văd viitorul, dar noi suntem mereu aici, nu plecăm. Facem tot ce putem pentru ţara noastră, dar nu depinde de noi, depinde de poporul român, dacă vrea acest lucru. Trebuie şi o voinţă politică, dar şi voinţa poporului. Noi nu putem impune un sistem, dar suntem aici, avem şi o viziune pe 30 de ani, am vrut să ne bazăm pe rădăcinile noastre şi să mergem spre viitor cu un plan mai mare de patru ani, cum sunt cele ale politicienilor. Trebuie viziune, continuitate, loialitate”

Întrebarea este, oare România este pregătită sa accepte un pas ce se poate dovedi salvator?

Regele Mihai

8 thoughts on “Principesa Margareta: Suntem pregătiți ca România să se întoarcă la monarhie !”

 1. Mai bine o pregateste pe mamica ei la limba romana. Macar asa… un pic.

  Un om cand vrea sa lucreze intr-o companie straina sau in alta tara, pune mana si invata limba. Nesimtirea Sa Regala nu poate invata limba supusilor.

 2. Haha, viziune pe 30 de ani. Asta inseamna gen cat 6 planuri cincinale :))

  Daca zicea ca are un glob de cristal functional, mai credeam asta cu viziunea pe 30 de ani, dar asa nu face decat sa-si arate ignoranta.

 3. @Nevermind
  Nesimtirea Ta Mitocaneasca poate admite ca in 30 Decembrie 1947 a fost o lovitura de stat ?
  Nesimtirea Ta Manelista e constienta de absurditatea pe care o sustine ?

  Daca te casatoresti cu o straina care n-a avut unde sa invete romaneste inseamna ca renunti la dreptul de a ajunge mare demnitar – macar pina invata consoarta-ti citeva cuvinte ?

  Te mindresti, cumva, cu TZOPIRLANII care conduc azi Romania, esti fericit de felul cum stiu vorbi romaneste ?

  Daca NU – ce relevanta are mitocania ta ?
  Esti republican – sa fii sanatos si la punga cit mai gros, ca sa ai de unde plati campanii electorale si camarile prezidentiale !

 4. @ionutiancu
  Priveste la cum ‘gindesc’ cele doua moluste care si-au lasat, deja, balele !

  @gheorghe
  Gogule – mintea ta este modelata pe cincinale, dar asta n-ar trebui sa te impiedice sa gindesti cu capul propriu.
  Crezi ca momentul manelei va ramine etern ?
  Crezi ca turma de topaiasi care ingina si se leagana in ritmuri de Fanar vor dainui vesnic ?
  Crezi ca obtuzitatea unui Bok este caracteristica intregii rase umane ?

  Vrei sau nu – va trebui sa admiti ca exista in istoria Romaniei momente si oameni care au cladit pentru mai multe zeci de ani.
  Nu-mi amintesc sa fi fost vreun portocaliu …

 5. @Arogantu’
  Nu-mi amintesc sa ma fi luat de mamicutza TA.

  NU a avut de unde sa invete? :)) )))))))))))) Cata logica in ce ai scris. Daca barbat-su e incapabil sa o invete, sa faca cursuri, sa se uite la tv, sa citeasca carti. Timp a avut suficient. Aaaaa… nu a facut-o? De ce? Nesimtire Regala?

  Esti de acord cu contributia lui Carol al II-lea si a Elenei lui la “dezvoltarea” tarii? E vreo diferenta intre ala si base?

  Esti de acord sa existe posibilitatea sa te conduca un dobitoc fara a putea schimba ceva nici macar la 4-5ani?

  Daca NU – ce relevanta are prostia TA isterica?
  Camarila lui Nutzi nu e diferita de camarila lui Lupeasca. Cauta pe google. QED.

 6. @Nevermind
  “Daca te casatoresti cu o straina care n-a avut unde sa invete romaneste inseamna ca renunti la dreptul de a ajunge mare demnitar – macar pina invata consoarta-ti citeva cuvinte ?”
  Asta era o intrebare PENTRU TINE, cu titlu de exemplu.
  Constat ca ocolesti problema loviturii de stat.
  Las-o mai usor cu ‘nesimtirea’ – e prea plina tara asta de nesimtiti, iar tu te trezesti s-o vezi acolo unde nu este …
  Am avut ocazia s-o aud pe MS Regina vorbind romaneste si, personal, cred ca se descurca suficient de bine pentru a purta o conversatie.
  ATENTIE: nu afirm ca ar fi in stare sa discute cu mitocani manelisti din cine stie ce mahala ! :D
  Instalarea lui Carol al II-lea nu are nici o legatura cu ‘constitutia’ = ea s-a facut tocmai prin cumulul de derapaje de la prevederile legii fundamentale. Cam cum se intimpla astazi, cu diferenta ca matolul de la Cotroceni mai este si MITOCAN, INCULT, HOT, CORUPT si, nu in ultimul rind, INCULPAT.
  Daca tot ai adus vorba de TUTA din Plescoi – e prea mult pentru ea sa o compari cu Lupeasca. Aia avea clase peste TUTA din Plescoi – care este TUTA tutelor acum, la fel cum fu TUTA tutelor si pina acum … :D
  Apreciez politetea cu care vezi prostia la altii – iti sugerez, insa, o privire in oglinda inainte de a vorbi despre altii.
  Cit despre isterie – acelasi tratament.
  Apreciez, de asemenea, rafinata-ti cultura – ai plasat oportun un QED dupa ce … n-ai demonstrat decit tupeu si cunostinte adunate cu furca.

 7. @ Ionut Iancu
  Nu este un subiect sensibil, dupa cum nu sunt republican ïnversunat in stil monarhist. Privesc pragmatic si atat. Monarhia mi se pare un sistem depasit care nu-mi ofera posibilitatea sa _aleg_. E ca la loto… pot sa am un rege bun dupa care unul prost. Si nu as avea ce sa schimb.
  M-a deranjat regina cand a venit prima oara in tara. Nu lega doua cuvinte. Chestie de respect fata de un popor intreg. Fix atat de simplu.
  Nu mai comentez chestiunea Duda ;)

  Pana si englezii si-au pus problema la cel mai serios mod sa renunte la monarhie. Si daca nici ei nu au traditie…

  @Arogantu’
  Scuza-ma. N-am stiut ca s-a maritat cu regele Mihai acum doi ani. :D
  Iti zic eu unde putea sa invete: IN CASA. Ca orice alt om aflat in situatia ei. Ah, scuze… osul regesc nu serveste… i se cuvine :D

  Nu ocolesc nicio problema. Face parte din istoria noastra. Faptul ca s-a schimbat ceva printr-o modalitate reprobabila sau discutabila, nu face ca acel lucru sa fie cea mai buna alegere sau solutie. Daca asta e un argument… sorry, nu l-am vazut.

  E vorba de alt tip de nesimtire… regeasca daca vrei. :D Pana si cocalarul de la coltul strazii invata italiana. Si lui nu-i trebuie decat la ciordit sau cersit, nicidecum la condus si reprezentat o tara.

  Aaaa… deci si-n monarhie au loc derapaje? Damn… Credeam ca e sistemul perfect. Diferenta e ca lui base i se termina mandatul. Fie si la termen ca romanii danseaza pinguinul la greve. Dar… i se termina.

  Faci o greseala. Ambele pot fi considerate oricum, mai putin proaste. La fel si base.

  Pacat ca nu faci diferenta intre cunostinte si parerile proprii. S-ar putea sa descoperi ca ce ai adunat tu mecanizat (nu cu furca) nu reprezinta cunoastere.

  Ce nu-ti convine, nu exista… nu? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *