Principalul mesaj al USL în campania electorală – PROGRAMUL ECONOMIC

Se lucrează intens în aceste ultime zile la definitivarea programului de guvernare ce va fi propus spre analiză şi dezbatere cu ocazia campaniei electorale ce stă să înceapă.

Vor fi câteva lucruri extrem de interesante acolo. Dar toate la timpul lor.

Vă întrebam ieri care sunt aşteptările voastre de la această campanie ce urmează. Şi răspunsurile nu s-au lăsat aşteptate. Dacă unii oamenii mi-au spus extrem de dezamăgiţi că nu le-e trecut dezamăgirea produsă de eşecul referendumului, alţii au insistat cu aceeaşi întrebare: “Dar voi nu aveţi program de guvernare?”

Şi dacă ne uităm la comunicarea venită din partea USL, observăm că până acum nu s-a ieşit deloc în spaţiul public cu acest subiect. Problema nu e nouă. Guvernul Ponta este exact în aceeaşi situaţie: deşi se fac multe lucruri bune, nimeni nu le comunică.

Eu, personal, vă asigur că aici pe blog voi încerca să aduc cât mai multe din ideile din programul de guvernare, pentru a le dezbate.

guvernul-Ponta

5 thoughts on “Principalul mesaj al USL în campania electorală – PROGRAMUL ECONOMIC”

  1. Unicul punct:
    1. O sa furam cu masura si-n limita bunului simt.

    Ar fi suficient si nici nu ar fi nevoiti sa minta frumos. Daca s-ar tine macar si e asta.

    Chiar… tu ai iesit din partid sau doar te-ai auto-suspendat, cum se poarta? :D

    1. @Nevermind luni, 22 Octombrie m-am reinscris, in conditiile in care subiectul protestului meu, pipita de dorobanti, Prigheana, nu a prins loc de parlamentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *