Prince Pol şi apartenenţa la Familia Regală

Aşa cum bunul simţ, cum educaţia, cum spiritul civic le câştigi prin educaţia pe care o primeşti în familie şi mai puţin prin auto educaţie, la fel şi apartenenţa la regalitate, la caracterul nobil al Familiei Regale, le ai sau nu le ai.

Urmărindu-l pe Prince Pol aseară, supus unei tirade binemeritate din partea lui Gâdea şi a celorlalţi din studio, mi s-a confirmat, dacă mai era nevoie, că acest om, nepot pe bune al lui Carol al II-lea, nu are nimic în el din ADN-ul deţinătorilor tronului României.

Că este doar un biet cerşetor, manipulat din spate de nişte păpuşari iscusiţi, gen Băsescu, Videanu şi toată clica lor.

Şi mai sper că odată cu acest scandal al vânzării drepturilor litigioase, acest om va ajunge să fie prinţ prin puşcărie. Asta merită un găinar cu ştaif de rege.

printulpaul

6 thoughts on “Prince Pol şi apartenenţa la Familia Regală”

  1. Are sange albastru. Carol si-a bagat-o peste tot. Daca era FIX acelasi om, pe care-l desconsideri, un copil legitim (in locul lui Mihai, de ex.) si era monarhul conform regulilor? QED

  2. @ Ionut

    Iar esti rau crestineste si gratuit. Io nu m-am legat de antene parabolice ;)

    Una peste alta, poate a ajuns atat de detestat de catre monarhisti si pentru ca a fost abandonat si nerecunoscut de catre ta-su. Stiu ca este o fapta de rahat dar, daca o comite un REGE, poate pute a iasomie unora :D

  3. Cum Iancule….tocmai de ” Alteta Sa Printul” Paul { o fi si asta …de Romania ?} te-ai gasit sa te iei ? Cam ce-ar zice cumatra-su ?Cum dracu frate de se gaseste cate unu’ neam cu “amaratul ” de Mihai I …de Romania abia DUPA ce acesta din urma si-a primit din partea statului Roman si…ce nu i se cuvenea ? Atunci cand statea in Elvetia la Lusane , Mihai ” I de Romania ” si “famiglia ” sa si ” munceau saracii”, de le venea acru in ….gura …atunci de ce dracu nu si-a adus aminte ca-s neamuri …prafu’ sa se aleaga de tot neamul asta de derbedei ….princiari ?!!! Rege ….print….my ass !! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.