Primăvara începe cu tine…

Era refrenul unui cântec marca Holograf, ce făcea valuri acum câțiva ani. Și care este, nu cred că poate cineva să contrazică acest lucru, o realitate. Pentru că totul, absolut totul, în ceea ce ne privește, ține numai de noi. Și dacă ne dorim cu adevărat ceva, nu avem cum să nu reușim, atâta timp cât suntem conștienți de ceea ce putem, de valoarea fiecăruia și de insistența cu care luptăm pentru visele noastre.

De ce am început articolul în tonul acesta mai de filosof? Pentru că, cred eu, primăvara, ca anotimp, este cu adevărat un moment prielnic pentru fiecare să își facă o analiză, o introspecție, să se gândească la ceea ce e de făcut, să treacă la o curățenie generală în tot ceea ce reprezintă viața sa. Să scape de lucrurile negative, care îi fac rău, de oamenii care în loc să îi dea curaj, îi toarnă plumb în picioare, făcându-l să creadă că zborul nu a fost făcut niciodată pentru oameni.

Sau, mai simplu, să ia aminte de la natură, de la modul cum ea revine la viață odată cu primăvara. De cum tot ceea ce cu doar câteva săptămâni în urmă părea o reprezentare de natură moartă, acum răzbate viață prin toți porii săi. Natura, prin toată construcția ei aproape perfectă, poate fi un model numai bun de urmat.

image

Și dacă este ceva ce caracterizează cu adevărat poporul nostru, cu mult mai mult decât prin alte părți, este această legătură ritualică între venirea primăverii și primenirea a tot ceea ce înseamnă viața și lucrurile care îi compun viața românului. De la haine, la curățenia făcută în gospodărie, la startul lucrărilor în agricultură. Aducând vorba despre amenajările și înnoirea casei, nu pot trece mai departe fără să îi recomand pe cei de la artdecozone.ro, practic, niște artiști desăvârșiți ai amenajărilor interioare, o echipă care îți poate transforma casa de la 0, facând posibile chiar și cele mai fanteziste vise din acest domeniu.

Și pentru că tot trăim vremuri în are totul se face cu cea mai modernă tehnologie, nu avea cum să fie altfel și aici. Astfel că aveți posibilitatea de a cere și primi un proiect de design interior 3D, având astfel șansa de a vedea cum va arăta casa încă dinainte de a fi fost făcută cea mai mică modificare.

Așadar, primăvara începe cu tine. Cu fiecare decizie pe care o iei, cu fiecare schimbare pe care alegi să o faci în viața ta. Și care ar trebui să pornească mereu de la un singur gând: omul este măsura sentimentelor sale, ale gândurilor sale, ale oamenilor cu care se intersectează în timpul vieții și al locurilor prin care trece și unde își lasă cea mai mică amprentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *