Și pe voi v-au dezamăgit deja noii primari?

Ne apropiem cu pași repezi de 6 luni de mandat al noilor autorități locale. Euforia de la acele alegeri din septembrie, când toată lumea se bucura că am eliberat România de baronii roșii ai PSD, a trecut și acum suntem nevoiți să privim realitatea tristă în fața ochilor. Cel puțin la București, am scăpat de Firea și am murit cu Nicușor.

Am murit de frig, de gunoaie, de incapacitatea autorităților locale de a debloca cu adevărat ceva în aceste 6 luni de zile. Bine, asta dacă nu trecem la succes de răsunet faptul că au lăsat orașul fără lumini de sărbători. Dar acest bilanț trist nu se aplică doar lui Nicușor. La sectorul 1, Clotilde pare căzută de pe lună, se luptă cu toată lumea, de la compania de salubrizare, la spitalele aflate în responsabilitatea Primăriei Sector 1 și, mai nou, cu Nicușor.

La sectorul 2 e un nene al cărui singur merit este că a reușit să împiedice venirea la primărie a lui Popescu, dar, odată ce acest lucru a fost bifat, omul s-a întors în anonimatul cu care ne-a obișnuit. La sectorul 3, vă mărturisesc foarte sincer, nu știu cine este primar, trebuie să dau un search pe Google. La 5, Piedone este în treaba lui iar la 6, Ciucu este Ciuciu. În buna tradiție a liberalilor care s-au dovedit mereu cei mai penibili conducători de sector din București, Ciucu se poate lăuda doar cu rahatul de câine care a invadat sectorul, cu faptul că am avut cel mai dezolant sector în perioada sărbătorilor și, mai nou, cu propunerea de a mări taxa pentru parcare.

Ai zice că dacă pleci din București, poate, poate găsești un om mai de doamne ajută. Păi, să ne oprim la Elena Lasconi. Se chinuie de 6 luni să schimbe niște șefi de pe acolo, dar descoperă că nu prea are cum. În rest, multe postări pe Facebook. Facem un drum până la Timișoara? Facem! Și îl descoperim pe Fritz, care, cu un oraș care se pregătește să devină capitală culturală europeană, nu se poate lăuda decât cu faptul că a avut coronavirus și că, spun gurile rele, visează să devină candidat la prezidențiale.

Am lăsat la urmă un exemplu de primar care, culmea, face ce trebuie. Și, da, ce să vezi, deși nici mie nu îmi vine să cred, este de la PSD. Voi ață văzut cum a transformat Băluță sectorul 4? Și omul nu se oprește. Zi de zi vorbește despre proiecte, despre cum să îmbunătățească viața locuitorilor din sector. Bolojan și Boc chiar au competiție.

La voi în comunitate cum este?

2 thoughts on “Și pe voi v-au dezamăgit deja noii primari?”

  1. Chiar nu pot intelege cum ma-sa de , alde Baluta { CULMEA PRIMAR … PE-SE-DE } , face ce trebuie ! Face ce are in plan si nici dracu nu-l poate opri . Pe cine mortii ma-sii o avea asta in spate Iancule ???Nicusor Dan in caliatatea-i de Primar General nu m-a dezamagit din cel putin doua motive . 1] NU L-AM VOTAT CACI…AL STIU CAT DE IMBARLIGATOR ESTE SI-L STIU INCA DIN 2012 . 2 ] Pai daca astuia i-au tras ” partidul ” de sub picioare niste neica-nimeni veniti din vant , ce incredere pot avea eu in el in aceasta situatie ? 3] Mai bine ramanea pe FB sa-si expuna ideile pe care le expune azi insa… pana in alegerile din decembrie 2020 si dupa asta , sa-l vad ce voturi mai aduna si mai ales d e unde . Clotillde…eu nu-s boier Iancule asa ca tine care locuiesti cu boierii pe mosia frantzuzoaicei deci , mai ales ca eu dau cu sapa la Balutza mi se cam falfaie de altii care-au votat-o pe aceasta isterica . Culmea este ca , era si-nainte de alegeri la fel d e isterica { acum a luat-o razna definitiv } insa , alegatorii parc-au fost loviti de orbu’ gainilor . Am o singura nelamurire referitor la Piedone ala de la 5 : daca-l vor condamna definitiv in cazul de la COLECTIV…nu va fi degeaba tot chinul depus sa prinda scaunul { scaun in sensul d e mobila } lui Vanghelie ? De ailalti repet : ma doare fix in maciuca si , cu aceasta ocazie lansez si-o propunere . Toate alegerile precum si campaniile electorale , sa s e desfasoare exclusiv pe FB iar taxele si impozitele pe care cetatenii trebuie s a le dea primariilor sa fie platite ….dupa bunul plac al acestora . Sa nu uit : inclusiv demiterea primarilor sa se faca … tot pe FB ! P.S. Da’ ce Ioane te-a evacuat IPF Daniel din locuinta Dealul Patriarhiei ?

    1. @Marian Nu știu pe cine are Băluță în spate dar bănuiesc că omul vrea candidat la Primăria Capitalei. O săptămână cu cele bune să ai, Marian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *