Prima zi de campanie electorală – alegeri locale 2012

A început campania. Destul de anemic, dacă mă întrebaţi pe mine.

Câteva bannere pe ici pe colo şi cam atât. Încă nu am văzut nicio emisiune electorală în grila televiziunilor. Aşteptăm.

Până una alta, Toader Paleologu a furat startul caterincii cu sloganul: “Votaţi ologul şi Paleologul” :)) )

Şi una bonus pentru Traian..Sulfina şi dezvirginarea electorală:)) ))

154550_404890056218281_100000918708460_1140035_1793978540_n

8 thoughts on “Prima zi de campanie electorală – alegeri locale 2012”

 1. Sa fim noi sanatosi! Prigoana impanzea stalpii de pe Bd. Expozitiei inca din ziua congresului USL, ca sa vada lumea ca s-a hotarat cu pliciul.ro
  E adevarat ca nu scria Prigoana si site-ul nu era operativ dar “prima zi” a avut pentru el alta semnificatie …
  La mine in holul blocului a apartut afis de cateva zile care ne anunta ca sa ne miscam odata ca primaria nu mai poate sa traga de noi in ce priveste polistirenizarea … Poteras garanteaza ca in urmatorii trei ani face toate blocurile. Deci e un fel de campanie subliminala, si aia inceputa mai devreme (electoral) sau cam tarziu (din punct de vedere al programului cu polistirenu’)

 2. Inexpplicabil era deja acum 4 ani … acum am ramane cu siguranta perplecsi … :))
  Ceea ce imi aduce aminte de bancul ala cu perplexitatea. Care este diferenta dintre uimire si perplexitate?
  Uimirea este atunci cand se intampla prima oara sa nu ti se mai scoale pentru a doua oara.
  Perplexitatea este atunci cand pentru a doua oara nu ti se mai scoala din prima

 3. Bai Iancule ! :cuss: Nici aici la tine pe blog, la tine ” acasa ” nu scap de imaginea tutei asteia !!! :shake: Candideaza la 4 contra lui Piedone si mi-au umplut “tinerii PDL-isti” cutia de scrisori cu ” fluturasi ” in care imi arata moaca aleia , cu figura aia tampa pe care o are.Dar-ar Dumnezeu sa ajunga …exact asa cum este prezentata in poza de pe blogul tau : cu mana intinsa …la cap de pod , sa ceara pomana la trecatori !Cat despre slogan…nu-i adevarat .Primul vot il tii minte si aia patru ani dar si….toata viata asa incat …nu mai repeti gresala ! :satansmoking: Chiar daca era candidata din partea “Partidei Rromilor ” cum dracu s-o votez pe…asta ?Pe Sulfina Barbu care a facut parte din partidul ce a devalizat Romania in sapte ani cat n-au reusit altii in….15-16 ?Huideooo , la oaseee !!! Oarba dupa ei !!! :satansmoking: Tu , stiu cum a sa votezi si mai ales pe cine , asa ca…nu-mi fac probleme ca nu voi scapa in sfarsit de javrele astea PDL-iste . Sa nu te puna Dracu sa faci altfel ca te…. :satansmoking: :beer: blestem!

 4. Cat despre Paleologu….ce sa zic ? ” “Binecuvantati animalele si…copii !” era un titlu de film acum vreo 35-40 de ani in urma.Iarta-l Doamne ca …. nu stie ce face si nici macar ce zice !Taica-su si alte neamuri, ce se afla la ” loc umbros si cu verdeata ” s-au facut deja ventilatoare, de cat s-au rasucit in gropile lor ! :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *