Poziția copilului din lacul cu cianuri bune pentru sex

Să începem cu un deputat, Cristea Victor de la PSD. Iată ce spune acesta despre un film românesc care a primit aprecieri din toată lumea, care a câștigat Ursul de Aur la Berlin și va fi nominalizat la Oscar:

”Cu câteva luni în urmă am văzut cu un coleg de al meu filmul “Poziţia copilului”. M-a impresionat foarte mult… După un timp aud că a fost premiat acest film. Am vrut să ies din sală când a început filmul. Plin de înjurături şi bătaia de joc la adresa învăţământului românesc.
Păi şi noi venim să îi mai dăm şi bani artistului ca să ne denigreze şi să ne facă inculţi şi profesorii care au făcut un nume ţării acesteia şi noi venim acum să îl şi apărăm ca el să înjure învăţământul românesc. Cu ce bani a făcut acest film? Cu banii lui, din salariul lui?”

Ce poți să mai spui când vezi ce fel de oameni ai trimis în Parlament?

Dar, să nu ne oprim aici. Avem și o veste bună pentru manifestanții din Piața Universității:

”Primarul comunei Certeju de Sus, Andrei Petru Cîmpian, susține că cei ce mănâncă pești din iazul cu cianuri își îmbunătățesc viața sexuală”

Hai Brianna, hai Claudiu, la orgasme cu voi !

victorcristeapsd

3 thoughts on “Poziția copilului din lacul cu cianuri bune pentru sex”

  1. Bai Iancule ai inebunit ? Vrei sa te dea ” Printesa ” Briana in … Judecata de Apoi ?! Ai uitat ca-i lesbiana declarata oficial ? 8) Cat despre acel deputat PSD …pai ce vrei fratioare ca intelepciunea sa fluture stindarde ? Dupa stiinta mea doar prostia face acest gest , asa incat , pune si mataluta declaratia lui pe seama….” educatiei ” , nu de alta dar nestiinta este cu totul si cu totul altceva 8)

  2. Nebunuleeeee…..aveai ganduri murdare vis a vis de “printesa ” Briana ?! Iti dai seama cum ar fi { daca s-ar putea fireste } sa ti-o tragi cu o lesbiana ??????? Asa ceva …poate numai in vise frate Iancule , numai in vise !!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.