Poza zilei – Steaua are prima femeie antrenor din istorie !

Da, ştiu, Reghecampf este pe hârtie noul antrenor al Stelei.

Dar vai de mama lui, cu două ţaţe patroane: Gigi la club şi Prodanca acasă.

În rest, ca să mă iau şi eu după un clasic în viaţă – urmează un nou sezon dezastruos pentru Steaua şi sunt mari şanse să avem şi primul antrenor demis după 3 amicale…

ana-laurentiu

7 thoughts on “Poza zilei – Steaua are prima femeie antrenor din istorie !”

  1. 3 amicale ? Iancule esti un tip plin de incredere si mai ales de …sperante! Si cine-i Reghemcampf asta ? La urma urmei…ce a facut asta in fotbal atat de notabil ?Se vede treaba ca Gigi s-a prostit de tot…laba , banii, sau faima….

  2. Performanta nu se cumpara niciodata ! Se construieste cu bani si multa inteligenta !Si rabdare daca nu-ti iese din prima !

  3. Am vazut c-a semnat pe …un an !Sa-l vedem .Cel mai mult ma bucura ca Prodanca i-a cam luat painea lui MM .Aia-i la randul ei este mare ” descoperitoare ” de talente fotbalistice.MM …e-n pom si pomu-n aer. Nu zicea Gigi mai ieri , alaltaieri ca MM este …homosexual ? Revin: unde-i Zenga ?Unde-i Dumitriu ,unde-s antrenorii ADEVARATI ? De fapt cand se va hotara Abramovici sa….cumpere Steaua ? :satansmoking: :beer:

  4. @marian abramovici sa cumpere steaua? hehe..nu apucam noi doi ziua aia..cat despre meme si prodanca…cred ca vor colabora destul de bine..sunt doua zdrente

  5. Bravo ma…gand la gand cu bucurie ! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *