Poza zilei – Negoiţă, sărăcie de primar pedelist

Vila din centru îi aparţine primarului sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă.

O astfel de clădire, 1200 mp, 3 etaj şi lift în interior, evaluată prea lejer doar la 2 milioane de euro, este obţinută, bineînţeles, din sudoarea muncii de primar. Toţi cetăţenii sectorului 3 pot confirma ce primar de calitate e Negoiţă.

Şi să nu credeţi că este un caz singular, veţi vedea în perioada următoare din ce în ce mai multe astfel de exemple din rândul pedeliştilor.

Imperiul lui Liviu Negoiţă: 2 vile de lux de aproape 5 milioane de euro - GALERIE FOTO

8 thoughts on “Poza zilei – Negoiţă, sărăcie de primar pedelist”

  1. Ei vezi Iancule…chiar asta a fost unu dintre subiectele pe care a “pedalat” :satansmoking: Radu Banciu aseara .Radu Banciu…betivul…retardul zilei… :satansmoking:

  2. @marian: ahh…cred ca e prima data cand nu suntem de acord cu alesul zilei la rubrica de “retard” :(

  3. Asa cum ti-am mai spus : cata vreme este injurata doar o parte a clasei politice, este foarte bine , este bine de tot !Rau este atunci cand ajungi s-o injuri …. toata clasa politica .Nu sintem de acord, se poate dar,sa sti ca nu incerc sa-i acord nici titlul de ” Mama Ranitilor ” .Faceam doar niste observatii asupra cunostiintelor pe care le are tipul , asupra unui “talent” acela de “one show man” si nu in ultimul rand asupra cunostiintelor sale de limba si literatura Franceza. Din punctul meu de vedere tipul vorbeste franceza mai bine si mai curat ca Sarcozy .Si stai linistit : ce nu mai ai retarzi de prezentat ? Ce dracu ma , este plina scena politica din Romania de asemenea exemplare ! :satansmoking:

    1. @marian bine marian, hai ca incerc sa ii dau o sansa. o sa ii urmaresc atent urmatoarele emisiuni, macar o saptamana:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *