Poza zilei – Miracolul Mihăiţă Neşu

Nimic nu mi-a bucurat ziua de ieri mai mult ca imaginea cu Mihăiţă Neşu stând în picioare, la mai bine de 1 an de la cumplitul accident care a frânt cariera de sportiv pentru unul din cei mai dedicaţi fotbalişti.

Sper din tot sufletul ca acesta să fie doar începutul recuperării totale pentru Mihai..şi, cine ştie, poate, într-o zi, să îl vedem intrând pe picioarele lui pe un teren de fotbal..

Mihai_Nesu1

8 thoughts on “Poza zilei – Miracolul Mihăiţă Neşu”

  1. Nu stiu cat reuseste sa stea el singur in picioare ajutat fiind de niste aparate de sprijin ( pt ca imaginea nu e chiar atat de clara ), insa un lucru e cert : Daca i se intampla in Romania si nu pleca, era mort de mult..

    1. @florin clar sansa lui a fost ca era in olanda..si sansa noastra de a vedea inca o data cat de departe suntem de un sistem medical civilizat si de o lume cu bun simt

  2. Aparatul asta minune ar trebui multiplicat si adus in ROMANIA . Multi romani ingenuncheati de lacomie sau prostie trebuie repusi vertical !

  3. Daca Nesu ar fi jucat inca la Steaua , in Romania …la ora asta-i faceam pomana de an indiferent cati bani ar fi bagat Gigi in spitalizare si ameliorarea accidentului ca de vindecare …inca nu poate fi vorba. Nu cunosc decat un caz , ce a reusit o vindecare dupa un asemenea accident : Julio Iglesias. Sanatate lui Nesu …ca-i baiat inca tanar , si-i pacat de tineretea lui ! :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *