Poza zilei – Minciuna unei mari campioane, Doina Melinte

Zilele acestea a fost la modă scandalul bacalaureatului olimpicilor. Foarte mulţi picaţi, note ruşinoase.

De unde şi întrebarea: ce olimpici au fost aceştia?

Iar răspunsul vine de la o mare campioană, Doina Melinte. Cea care şi-a trecut fiica ca fiind olimpica la canotaj, numai că fata habar nu avea de acest sport şi nimeni nu a văzut-o practicându-l.

Aşadar, de dragul principiului “un sportiv trebuie să fie prost, dar cu BAC-ul luat” mama Melinte a încercat să fure examenul pentru fata ei. Care oricum a picat testul.

Replica zilei vine de la un alt “olimpic”: “Vă place de noi când vă aducem diplome, dar ne picaţi la BAC”. I-aş răspunde scurt: “Ne-ar place şi mai mult de voi dacă aţi şti să vorbiţi corect când deschideţi gura de campioni”

226462-

11 thoughts on “Poza zilei – Minciuna unei mari campioane, Doina Melinte”

 1. Cam asta-i efectul pe care l-au avut portocalio-verzulii asupra oamenilor de calitate care s-au incumetat sa se incurce cu ei.Pana sa se inroleze la pedelisti Doina Melinte era una din cele mai respectate sportive pe care le-a avut vreodata Romania.De numele ei practic nu se legase niciun scandal. Ei,cum s-a incurcat cu pedelistii,cum au aparut scandalurile. Acest partid de 2 bani a reusit performanta de a strica absolut tot ce a atins.

  1. @cristi dar chiar sa fie doar vina pdlui in cazul asta…cam usor influentabila doamna melinte, parerea mea:)

 2. Mai ti minte cum se porcaia cu Gaby Szabo ? Nu-i problema …daca poate sa-si ” ajute ” progenitura…Pai ce nepotii mei…ce crezi c-au stat sa-si ia bac-ul ? Marian….mai misca el ceva insa Dorel….vai de mama lui …il semana pe tat-su , pe Gheorghe…numai la barbut ai statea mintea ! Acum…unul este ofiter {!!!} iar celalat …subofiter…si au si…bac-ul !Daca au ” fost ” la Dinamo…ce pretentie sa ai ???Cat despre ” a sti sa vorbeasca cand deschid gura de campioni”…nu te supara dar…este greu sa si inveti bine si sa faci sport de performanta .Ce crezi ca toti sint …DInu sau Lucescu ?

  1. @marian ma dispera dorinta asta a sportivilor de a trece usor peste niste lucruri care le-ar putea fi de folos in viitor…ca doar nu or sa faca sport de performanta pana la 80 de ani…

 3. Prea tare replica zilei! Eu aveam un coleg in liceu (acum multi ani :) ) care era campion balcanic la lupte greco-romane! Cand venea pe la scoala, dadea teza cu niste subiecte de toata jena.. sau profa ii dadea aceleasi subiecte care ni le dadea si noua, chipurile sa nu faca diferente si el bineinteles ca stia subiectele :)

 4. n- o fi avut bani de pregatire saraca! Altii iau de la gura copiilor ca sa- i poata pregati , dumnealor au considerat ca se poate cumpara cu bani orice! Astea- s noile beizadele! Copii nostri isi tocesc mintea ca prostii si n-au nicio sansa, iar astia o duc bine, fara nicio grija si mai si sfideaza! Rusine sa- i fie “doamnei” Melinte. Creste o nulitate; ptr ce a facut – i-au fost recunoscute meritele cu varf si indesat, este platita si a avut destule functii; ptr ce face – sa plateasca si ea. daca Daiana era copilul unui strungar, cred ca era eliminata fara drept de apel! Nici macar simtul raspunderii nu- l are! rusine!

  1. @nicu da, este o patata imensa pentru o sportiva mare..se pare ca tot ce intra in contact cu mizeria portocalie se contamineaza

  1. @d-petre dinu sau lucescu par dintr-o alta lume..bine, desi al doilea a mai dat-o in bara de cateva ori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *