3 thoughts on “Poza zilei – “La rechinul putrezit””

  1. Baaa… Iancule ! Asta nu revine in PNL, deoarece in acest fel , ai demonstreaza lui tat-su { Dumnezeu sa-l odihneasca } ca …”poate” si singur .Nu revine in PNL din mandrie , din aroganta { nu PNL-ul l-a pus la un moment dat ministrul culturii ?} si evident din prostie crasa! Nu vede imbecilu’ ca , de cand este la PSL s-a facut de ras si el si tot neamul lui …pentru 1000 de ani ? :ban: Cat despre imaginea postata …in luleaua aia , ESTE….etnobotanice ? :satansmoking: Cand mai aveti intalniri de acest gen , la clubul ala ? Pot primii in acest caz, doar in acest caz ….o invitatie ? Nu de alta dar la cat a ajuns sa coste “iarba”….la “liber” …mai bine vin si-o fumez la voi…poate si gratis !:smirk: :satansmoking:

  2. D-le Paleologu

    De ce nu va sesizati in cazul de plagiat al lui Ponta ?
    A anuntat astazi Ponta intr-un interviu ca n-a depus nimeni nicio sesizare la Comisia de Etica si atunci s-a gandit el sa se adreseze Universitatii Bucuresti .
    De ce atata tacere din partea opozitiei ,eu nu mai inteleg nimic ,faceti blaturi ,ne dezamagiti si d-voastra ,atunci singura cale este sa plecam din tara si sa ramaneti voi politicienii sa jucati ping-pong dar nu pe sperantele noastre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *