6 thoughts on “Poza zilei – ia-ţi mireasă Syda bună….”

  1. Sa dea Dumnezeu sa fie …”boala” si la ea si la el !!! :satansmoking: Casa ” de piatra in Mihaileanu { da ce ai auzit cumva ca pe aia le-o lasa mostenire …” ala batranu ” ?} de ce ? Mai bine sa le uram…”Casa de piatra la…Bellu ” … :satansmoking: langa capela ca-i si WC-ul public aproape ! :satansmoking:

  2. Daca te uiti la aceasta poza,nici nu-ti vine sa crezi ce a facut decembrie 89 ! Suntem parca blestemati sa fim la cheremul unor ,, personalitati,, dubioase, inculte , mincinoase sau parvenite. Mai popular spus, ticaloase ! Dar nu e vina lor (asta cel putin e parerea mea ), adevarati vinovati suntem NOI, cei care i-am votat pe ei si pe parintii lor! Prea usor am uitat epoca de aur, si acum ne vedem cum vechile obiceiuri reinvie, ne uitam cum odraslele nulitatilor parvenite (in economie sau politica ) ne dau lectii sau vor chiar sa ne conduca! Asa ca tot romanul ar trebui sa gandeasca mai atent ce va vota, sa nu faca ca maimuta care se scarpina unde nu trebuie si apoi plange ca o doare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p