Poza zilei – ia banana de la Băsescu

După o scurtă plimbare prin supermarketurile patriei, după ce a luat în derâdere salata olandeză veştejită, după ce a dat o o portocală sau o banană ziaristelor ce abia aşteptau să ia (o declaraţie) de la el, Băse a făcut pentru ultima dată şi pe prim ministrul României, anunţând azi că da, se pot mări pensiile şi salariile.

Mărit să fii tu, zeul nostru prea-beţiv !

basescu

9 thoughts on “Poza zilei – ia banana de la Băsescu”

  1. Concluzia : Romania e cea mai negativista tara – din punct de vedere al stirilor de la TV.
    Si evident astept reportajul televiziunilor cand il vor surprinde pe Basescu de dimineata cu cafeaua in mana si citind ziarul.Sa vezi stire de stire atunci si pun pariu ca o vor da si a doua zi.

  2. @radu daca lumea nu ar mai manca pe paine astfel de stiri, nici presa nu le-ar mai cauta cu atata fervoare

  3. “Saracii ” aia de la SRI….au fost nevoiti sa ” lucreze” si-n ziua lor …libera ! :satansmoking:

  4. Sti ce vreau sa ma lamuresti ? Cum se face ca ….imediat ce apara asta la un supermarket….apare si presa…cate douazeci de “reporteri” ?!! Mai zilele trecute eram la supermarket si atunci cand plateam ce cumparasem , imediat dupa mine era Matei Bratianu { il mai tii minte ?} si inca unu’ despre care stiu ca …era tot ” ceva” pe la sindicate. Ei bine , ma poti crede pe cuvant….acolo nu era ” presa” !Si tot asa ….cum se face ca …in jurul “lui ” este ….pustiu ? Pai ce dracu in supermarket-ul ala …chiar nimeni nu mai munceste ? El este singurul ….client ? :satansmoking:

    1. @marian pai e destul de simplu..de la cotroceni, prin cei care se ocupa de relatia cu presa..se da de stire ca vine sefu la cumparaturi.

  5. Da mai frate…asta o stiu si eu ca nu sint idiot ! Intrebarea era retorica .Dar cine dracu-i pune pe astia din ” presa ” , in special astia de la antene, sa se duca sa-l….filmeze ?!Chiar asa greu este sa inteleaga ca ” stiri ” de genul asta streseaza , si asta in cel mai bun caz ? :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *