Poza zilei – Coloneii

Păcat că dezvăluirile lui Gâdea legate de coloneii lui Băsescu se suprapun peste drama lui Adrian Năstase. Ceea ce a confirmat şi Ministrul Apărării, cum că mai mulţi jurnalişti şi apropiaţi PDL au primit grade nemeritate ale armatei române, este un subiect care trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate, pentru că reprezintă un fapt extrem de grav.

Pe lista coloneilor lui Băsescu se regăsesc: Mihai Răzvan Ungureanu, Gheorghe Flutur, Liviu Negoiţă, Alexandru Lăzescu, Robert Turcescu, Ioan Oltean, Sorin Blejnar, Pinalti..

Toţi aceşti oameni, unii fără să aibă măcar o zi de armată făcută, au primit grade pe care nici măcar un erou post-mortem, care şi-a jertfit viaţa prin Iraq nu o primeşte..reprezintă o umilinţă greu de acceptat pentru armata română, pentru toţi cei care o slujesc cu devotament.

coloneii-lui-base

Sursă foto: aici

4 thoughts on “Poza zilei – Coloneii”

  1. Cum maaaa ??? Turcescu….COLONEL !!!! Cand dracu a facut asta armata frate si mai ales …unde ? Pai atunci este explicabila …mancatoria de cacat la care se deda . Deci coane Iancule, trebuie sa-l lasi in mortii ma-sii in pace…cum vrei sa-si castige …solda ?!Apropo …dar Ion Cristoiu…ala n-are nici un grad , nici o functie acolo ceva….”lucreaza” , pro bono ? :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *