Povești cu taximetriști

De când sunt în București am devenit dependent de utilizarea taxiului. Nu din cine știe ce fițe sau alte lucruri ci pentru că, decât să schimb zeci de mașini RTAB sau linii de metrou, prefer să iau o mașină de taxi și să rezolv drumul direct. Astfel că de fiecare dată am avut ocazia să descopăr fel și fel de tipuri de taximetriști. Și hai să vi le prezint și vouă, sigur vă veți regăsi printre ele:

Taximetristul religios – este cel care are sute de mătănii lipite pe parbriz de abia mai vede drumul. De la care se aude non stop Trinitasul. Care își face cruce oricând vede o Biserică și îți vorbește numai din Biblie. Dar care la primul șofer care îl enervează, cele mai neaoșe înjurături îi ies pe gură.

Taximetristul meloman. Sau mai degrabă maneloman. Cel de la care afli fără probleme cele mai noi hituri din domeniu, care îți știe toate versurile pe de rost și e gata să te învețe și pe tine ritmul.

image

Taximetristul full option. este omul care are cele mai multe stații de emisie recepție CBmania.ro. Care prinde toate cursele bune și este mereu dispus să te ajute să ajungi cel mai repede la destinația ta și care este preocupat doar să îți ofere exact serviciile pe care le-ai cerut. Sunt din ce în ce mai puțini cei care funcționează așa.

Și dacă tot suntem la capitolul tehnologie, trebuie să vă vorbesc un pic și de prietenii de la CB Mania, cei care oferă soluții tehnice de ultimă generație, fie că ne referim la stații radio CB sau chiar la oferte de stații de taxi. Produse de calitate, deservite de un magazin dedicat și specializat stațiilor radio, cu prețuri competitive și, logic, pachete promoționale. Dacă mai adăugăm aici și service-ul propriu, garanția extinsă plus o serie de alte servicii adiționale, chiar cred că v-am convins pe cei care aveți nevoie de ei, să îi căutați.

– ultimul tip de taximetrist este cel care te vrăjește și te țepuiește de la prima privire. O cursă de doar două străzi, el o transformă într-o adevărată excursie de descoperire a orașului. Care o cursă de 10 lei ți-o transformă și minim 100 de lei și care nu are nici cea mai mică jenă de a te certa dacă îi plătești cursa fix, fără comision. Din fericire, din ce în ce mai rari aceștia, sau cel puțin nu m-am mai lovit eu de ei prea des.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *