Ponta președinte, adevăratul motiv al ruperii USL

De mai bine de un an de zile, doar cine nu a vrut să vadă și să înțeleagă nu a făcut-o. USL era sortit să se rupă, întrucât, exact cum bine a spus-o și Crin Antonescu, PSD nu avea nici cea mai mică intenție să își respecte partea din protocolul USL care spunea că PNL va da președintele.

Iar acest lucru a fost și mai evident în momentul în care revizuirea Constituției a căzut. Iar sâmbătă am avut și confirmarea, una grețoasă, în care Ponta era rugat de femeile pesediste și de femeile conservatoare (Daniel Constantin, la el mă refer) să accepte să fie candidatul PSD la prezidențiale.

Pentru mine va fi extrem de plăcută această candidatură. Ponta este destinat să fie carne de tun, are atâtea mizerii în spatele său, încât nici măcar cele 600 de autocare noi cumpărate de Dragnea azi nu îi vor fi de folos lui Ponta. Plus, eu zic să nu ne grăbim, am intrat în săptămâna în care toată lumea se așteaptă ca DNA să ceară începerea urmăririi penale pentru micul tontulescu. Semn că sfârșitul său politic e aproape.

Ponta-Victor

2 thoughts on “Ponta președinte, adevăratul motiv al ruperii USL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.