Pisoiul mitoman Ponta se autodenunță

Ocupat probabil cu atâtea telefoane de dat prin Absurdistan, unde a fost chemat să țină prelegeri cu noua sa fundație, pisoiul mitoman Victor Viorel Ponta, s-a trezit astăzi vorbind singur, sau cu Daciana, nu e sigur. Și a scris pe Facebook:

”Nu cunosc, în mod evident, motivele chemării de azi la DNA. Pot însă să spun că în aproape 4 ani de activitate ca Prim-Ministru a fost o singura ocazie în care am primit direct informare de la instituțiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupție din partea unui ministru – Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)! Atunci i-am spus imediat și lui Crin Antonescu despre situație și a înțeles – în câteva ore l-am înlocuit pe Isar cu Mihai Voicu. Probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat și DNA. Din păcate există și astfel de oameni.”

La scurt timp, Crin Antonescu a venit cu niște completări:

”Este adevărat că, la un moment dat, Victor Ponta a formulat asemenea acuzații, mi-a spus mie că asta consideră domnia sa că s-a întâmplat

Imediat, presa ”deontoloagă” de care am tot vorbit pe aici,  început cu: ”Lovitură cruntă pentru Alina Gorghiu, soțul inculpat de DNA” și altele astfel de breaking news. Dar câteva întrebări nu îmi dau pace:

– Mergem pe varianta lui Ponta. Deci omul a primit informări că un ministru al său face necurate și singura variantă a lui a fost să îl facă să plece din guvern, fără să sesizeze instituțiile abilitate ale statului. Păi, aici vorbim de cel puțin tăinuire.

– Mergem pe varianta, cea mai corectă, dacă mă întrebați pe mine, că Ponta minte. Ponta minte oricum, chiar și când nu vorbește. Atunci, singura reacție posibilă din partea lui Lucian Isar nu poate fi decât cea pe care deja a anunțat-o: chemarea în instanță a lui Ponta.

Dacă mă întrebați pe mine, ultima săptămână este una în care o campanie virulentă a fost pornită cu o țintă directă: Alina Gorghiu. Legea prevenției, zvonistica pe surse cum că e deja decisă treaba si pleacă din fruntea PNL, acum atacul cu ricoșeu prin Lucian Isar. Pe cine să fi supărat atât de mult copreședinta PNL?

lucianisar

2 thoughts on “Pisoiul mitoman Ponta se autodenunță”

  1. Stai linistit Iancule ca n-o sa ramana Alinutza fara sotior taman acum . Ai mare dreptate insa : este a nu stiu cata oara cand Victor Ponta s e descalifica pur si simplu ca om si ca politician , fara suparare caci stiu ca-ti este drag frate Iancule 8) ! Patru ani de zile …in urma ? Pai , c e mama dracului l-a impiedicat ATUNCI sa faca aceasta decalratie ? Adica in 2012 nu exista Facebook sau…n-avea el cont ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *