Politica e o curvă..la fel şi Aura Vasile

Aura Vasile, iunie 2011, vorbind despre Oprea:

"Armata română, o instituţie atât de respectată de-a lungul vremii, este astăzi în mâna celui mai mare mincinos şi trădător din istoria sa (…) Sluga însetată de sânge a lui Băsescu, aceasta ruşine fără seamăn pentru haina militară”

 

Aura Vasile, astăzi după ce a intrat în UNPR:

“Am hotărât să vin alături de foştii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide. Sunt un om de stânga şi împărtăşesc valorile UNPR…"

Pentru că politica e femeie. Şi femeia, uneori, e curvă.

9 thoughts on “Politica e o curvă..la fel şi Aura Vasile”

  1. Ba esti nebun? Si cand te gandesti ca Teodora Marinescu saraca asteapta si acum pe facebook sa-i dea aia raspunsul ca a intrebat-o daca-i adevarata chestia …Pai inseamna fie ca la conservatori se intampla oarece fie in USL se tulbura apele . Nu mai devreme de alaltaieri si Stan s-a luat de Voiculescu.Valentin Stan ala cu laptopul.Ce dracu se intampla frate ?In sfarsit …nici o paguba se gesesc destule femei de toata isprava la conservatori pentru a op inlocui pe Aura Vasile…macar sa ajung eu sa traiesc clipa cand n-am sa-i mai vad pe astia la guvernare!AMIN! :borg: :borg:

  2. aura vasile e fosta sefa de autobaza la Filaret, sectia camioane… chiar credeti ca o poate speria vanghelie? Speria pe vremuri tot Ministeru’ Transporturilor cu “vocabularul” ei.

    1. @CoanaKiritza: da, ea este. Si stii ce ma sperie? Ca sunt pesedisti care spun ca fara ea partidul s-ar duce naibi…cum asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *