PNL, trezirea !

Suntem la finalul lui august, la finalul unei veri extrem de agitate politic, iar noi, ca partid, în ceea ce priveşte comunicarea cu oamenii, ne-am remarcat prin concediile lui Crin şi prin somnul lui. Şi cam atât.

Partidul acesta, cu părere de rău o spun, nu există în mediul online de la noi. Pentru că ceea ce fac eu, o fac din pasiune. Ceea ce fac alţi liberali, precum Radu Zlati şi alţii, este o muncă de pionerat în partidul acesta. Noi stăm zi de zi şi ne luptăm cu adevărate maşini de propagandă, în timp ce echipa de comunicare a PNL nu există. Sau mai bine zis, există pe hârtie, dar este o adevărată mizerie.

Mă uit cu respect către comunicarea făcută de pesedişti, care inundă onlineul ori de câte ori au ceva de spus. Mă uit la Udrea cum generează subiecte media din orice virgulă pe care o scrie pe Facebook.

Şi mă uit şi la noi. Conturile de twitter ale partidului dau doar comunicatele scrise de Radu Zlati sau nişte RT-uri amărâte. Iar pe Facebook, jale şi durere. Ieri, când eram din nou făcuţi de cacao, cu scandalul Silaghi şi în timp ce purtătorul de cuvânt al partidului îşi închisese telefonul, pe Facebook liberali erau reprezentaţi de o fătucă disperată că a făcut 400 de likeuri la proiectul ei cu care defilează în numele PNL. Şi atât.

O ruşine pe care cu greu o pot accepta.

PNL, trezirea ! Altfel o să ajungem chiar cel mai penibil partid din România.

Crin, hai, lasă dracului somnul şi ieşi odată din hibernarea estivală, ni se duce de râpă partidul, mai avem un pic şi ne ia PDL-ul la scor în sondaje !

pnl

10 thoughts on “PNL, trezirea !”

 1. @ Ionut

  Eh… incepi sa te trezesti…

  Macar cotizati la o firma de marketing si imagine. pdlistii sunt mai destepti si mai pragmatici decat voi.

 2. Pai oricum SUNTETI CEL MAI PENIBIL PARTID DIN ROMANIA Iancule….devansandu-i inclusiv pe ” conservatorii ” lui Voiculescu sau pe UNPR-istii lui Oprea !!! Fara suparare dar….asta-i adevarul !!! Chiar ma si mir de unde atata indrazneala pe tine…atat ” spirit d e observatie “{ te-oi fi saturat si tu frate …chiar te cred d e data asta !} incat sa te prinzi ca Antonescu ….doarme in cizme si viseaza frumos ! Sssst!!! Sa nu-l trezesti cumva : se viseaza Presedinte…la Cotroceni !!! 8)

 3. Eu cred ca asta e demisia sau demiterea ta din partid. O sa vezi acum ce inseamna cu adevarat democratia in pnl.

  curios e insa cum de ai avut aceasta revelatie, ce te-a determinat la o astfel de luare de pozitie. Acum ceva vreme cand Chiliman avea o astfel de abordare il buseai de nu se vedea….

  1. @frone nu are de ce sa fie asa. Eu am mai avut pozitii critice in partid, mi le-am exprimat de fiecare data. Sa facem diferenta corect: Chiliman ataca partidul, eu atac politica de comunicare, aia care e perfecta, dar lipseste cu desavarsire

 4. @ frone

  Chiliman era si e cu base. Asta micu’ inca nu e, deci nu e aceeasi chestie.

  @ Ionut

  Imi apar ca fiind la moderare niste comentarii. S-a suparat mpfj daniel? :)) ))

  1. @nevermind scuze, boss, nu cu intentie. Din pacate, am cam 1000 de spammuri pe zi, trebuie sa le iau la mana. Astia de la hosting nu sunt capabili de nimic sa ma ajute sa rezolv problema cu cei care au comentat deja aici si intra inca la moderare.

 5. Daaaaa l-am auzit azi in interventia pe care a avut-o referitor la chestia cu Silaghi .Discurs putin schimbat insa…aceleasi vrajeli de care nu se poate dezbara chiar daca-i Nils alaturi de el in loc s a ” presteze ‘ la ” Previziunile zilei ” ! 8) Voi urmarii foarte atent ce s e petrece in PNL…sunt al dracului de curios daca s e va gasii cineva care s a indrazneasca sa incerce sa-l faca pe Antonescu sa se trezeasca ” din somnul cel d e moarte “! Al dracului Imn National ….parca au fost scrise versurile special pentru Crin Antonescu ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *