PNL, la răscruce de voturi

Iată-ne în ultima zi de campanie, la doar 48 de ore de momentul în care suntem chemați la vot pentru a ne alege reprezentanții noștri în Parlamentul European. Bine, știm cu toții că miza acestor alegeri europarlamentare a fost dublată, triplată. Că nu mai vorbim doar de o banală reprezentare europeană, ci de un întreg viitor politic, de mișcări fără precedent pe scena politică de la noi.

Nu o să mă preocup de ceilalți competitori, voi scrie aceste rânduri pentru cei care trăiesc, simt și se identifică cu Partidul Național Liberal.

Dragii mei liberali !

Știm cu toții, de mai bine de 3 luni de zile, adevărata miză a acestor alegeri ce vor avea loc duminică suntem noi, Partidul național Liberal, suntem noi, liberalii, în frunte cu președintele Crin Antonescu, cu neamțul nostru Iohannis, cu toți oamenii care au adus acest partid la cele mai bune scoruri electorale din istoria sa, la ultimele cicluri electorale, localele din 2012 și parlamentarele din decembrie 2012.

Adevărata miză a acestor alegeri este dezintegrarea acestui partid, prin intermediul unor oameni lipsiți de demnitatea, de caracter, oameni care și-au vândut până și sufletul în speranța că vor mai conta pe această scenă a politicii dâmbovițene.

pnl

Adevărata miză a acestor alegeri stă între a trimite România înapoi cu 14 ani, la nivelul lui 2000, a o lăsa pe mâna celor care și-au bătut joc de ea între 2008 – 2012 sau a-i oferi șansa de a-și recăpăta demnitatea și respectul de sine, de a se simți protejată și ajutată să crească, să redevină o țară a tuturor românilor. A alege PSD înseamnă a nu învăța nimic din trecutul unui partid unic, arogant, condus doar cu frică și forță. A alege PMP sau PDL nu înseamnă decât a spune: ce rost mai are, oricum țara asta a fost distrusă sub Băsescu, să îl lăsăm să desăvârșească opera.

Adevărata miză a acestor alegeri este de a nu le oferi lui Băsescu și Ponta bucuria și plăcerea de a spune, la fel cum o făceau Băsescu și Năstase în 2004: ”Ce destin pe țara asta să fie nevoită să aleagă între Udrea și tine, Victore”, adică între două din cele mai sinistre personaje politice din istoria, firavă, a democrației românești.

Dincolo de toate mizeriile pe care le-au aruncat cei de la PSD pe tot parcursul acestei campanii la adresa PNL. Dincolo de toate execuțiile publice de la Cangrena 3 și Răitaru TV, transformate în adevărate bastioane de șantaj și de procese publice la adresa oricărui lider liberal. Dincolo de toate sondajele comandate special să arate lumii cum soarta PNL este pecetluită și scorul de la aceste alegeri nu poate fi mai mare de 1%. Dincolo de mizeria cu Tăriceanu, un om atât de mic, după ce a fost atât de mare…

Dincolo de toate acestea…destinul PNL stă în mâinile noastre ! Viitorul acestui partid și șansa lui imensă de a da la finalul acestui an primul președinte liberal din istoria României stau doar în modul cum ne vom mobiliza noi duminică. De noi depinde ca să atingem scorul electoral de 25% ! De noi depinde să îi convingem și pe cei de lângă noi că nu boicotul este soluția, ci prezența la urne pentru a-ți exercita dreptul la vot ! De noi depinde ca duminică seara, oameni precum Ponta, Băsescu, Gâdea, Sebi Ghiță și toți cei care abia așteaptă să cânte pe mormântul politic al lui Crin Antonescu, să aibă o seară tristă și să simtă cum lumea lor, una în care se credeau atotputernici, se prăbușește !

Înainte de a aștepta de la alții să ne ajute, e datoria noastră, ca liberali, să ieșim în număr cât mai mare la vot ! Să fim atenți la orice tentativă de fraudare, de mituire și să raportăm aceste lucruri ! Să nu ne culcăm până în momentul când toate buletinele de vot au fost numărate , procesele verbale au fost verificate la sânge și apoi predate.

Noi trebuie să dăm primii un exemplu și apoi, sunt sigur, vor veni alături de noi și mulți alți oameni care vor vedea în PNL singura șansă de a mai spera că România nu se condamnă singură la ponto-băsism etern ! Știm că suntem mulți ! Am văzut asta la fiecare eveniment electoral din această lună de campanie ! Știm că suntem mobilizați ! Haideți să le-o demonstrăm și lor !

Dumnezeu să binecuvânteze PNL ! Dumnezeu să aibă în pază România !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *