PNL, de ce nu renunțați la prezidențiabil pentru Rege?

E o întrebare care îmi macină creierul de ceva zile bune, de la momentul în care Crin Antonescu a decis să se retragă de la conducerea partidului și din postura de candidat al PNL la alegerile prezidențiale din toamnă.

De ce, dacă tot trăim momentul marilor sacrificii personale, al acelor momente istorice care vor schimba cursul unei națiuni, de ce să nu o facem pentru un obiectiv cu adevărat măreț? De ce, în loc să ne mai chinuim să găsim acel prezidențiabil profetic, nu facem și nu ne ținem de o promisiune pe care a făcut-o și Constantinescu la un moment dat, în campania pentru prezidențialele din 1996, aceea de a aduce în discuție revizuirea Constituției și un referendum pentru reinstaurarea Monarhiei?

Avem o clasă politică falimentară, măcinată doar de interese meschine. Nu avem un reper moral în rândul oamenilor politici, care să ne facă să credem cu adevărat că el poate sa fie schimbarea. Așadar, PNL, de ce nu îți asumi cu adevărat destinul până la capăt și să aduceți Regele înapoi pe tron?

regelemihai

9 thoughts on “PNL, de ce nu renunțați la prezidențiabil pentru Rege?”

 1. Liberali! A sosit momentul sa faceti totul pentru Regele Mihai a Romaniei si pentru Monarhie precum au facut Bratenii!De vorbe ne-am saturat pana in gat!

 2. Domnisoara Rodica,
  N-ar fi rau sa mai cititi putina istorie sa aflati ce a facut ICBratianu in 1926 pentru tara ca sa o scape de Carol al II-lea

 3. De la Antonescu mai aveam speranța asta, ca după ce ar fi fost ales la Cotroceni, la un moment dat să apese pe trăgaciul referendumului vizavi de revenirea la monarhie. Nu există lobby mai puternic decât un președinte în funcție care să militeze pentru o monarhie din care el să nu mai facă parte.
  Din păcate de la PNL, și de la Iohannis în particular, nu am această speranță. PNL a refuzat să adopte agenda revenirii la monarhie în ultimii 14 ani deși, în acest răstimp, nu a existat un moment măcar în care procentele monarhiștilor să nu fie PESTE procentele PNL.
  M’aș bucura să fiu surprins.

  1. @valentin de acord cu tine, mai putin cu ultima parte. Nu cred ca vreodata pana acum, in mai, procentul sustinatorilor revenirii la monarhie sa fi fost mai mare ca procentul PNL.

 4. Traiasca Monarhia!!! Toata clasa politica din pacate nu e interesata de acest subiect pentru ca si-ar pierde privilegiile. Oricum nu mai e mult si romanii vor iesi din nou in strada pentru instaurarea monarhiei…

  1. @cristian nu cred, din pacate, in capacitatea romanilor de a mai iesi in strada. Am trait prea multe exemple pe viu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.