PMP s-a făcut de Crăcea…

Sau nu. Toată lumea a sărit să facă mișto de om după ce, în cadrul unei conferințe de presă, a ieșit să spună că își caută iubită. Sarabanda miștourilor a cuprins tot online-ul, liderul local PMP l-a dat afară, pentru ca apoi să îl primească înapoi.

Câteva sute de femei s-au înscris pe listă, iar unele chiar au avut ocazia și pentru o primă întâlnire. Acum, mâna sus care nu a auzit de Crăcea, PMP și iubita?

Bun, și după ce aflați că peste 50% din România cunoaște personajul, poate înțelegeți că a fost o campanie foarte bine asumată de om și care i-a adus fix notorietatea de care avea nevoie pentru alegeri.

image

4 thoughts on “PMP s-a făcut de Crăcea…”

  1. Absolut fara nici o legatura cu…nenorocitul asta de Cracea , zilele trecute mi=-am aruncat o privire pe configuratia parlamentului antebelic si chiar si pe cea a Marii Adunari Nationale care , a functionat pana in Decembrie 1989 . Frate Iancule …pai acolo fie in Parlamentul Romaniei antebelice si chiar si-n MAN….nu existau derbedei !!!Intrebare : acest DERBEDEU cum a ajuns in Parlamentul Romaniei ? Nu cumva a fost votat { este posibil sa fi ajuns prin redistribuire } de catre niste prosti , niste naivi care s-au lasat impresionati de…vrajelile lui ?Pai si-atunci Iancule…de ce dracu sa nu-si faca tipul o matrimoniala dintr-un discurs ce s-a dorit a fi politic . De fapt , cam tot aia-i . Tipul doar ca n-a spus precum iepurasul ala : ” Ma f…t pe increderea pe care mi-ati acordat-o “!De fapt…cam toti parlamentarii cam tot asta spun , fireste sub diferite forme dar in mare….

      1. Vrei sa spui ca va avea parte d e laba pana la adanci batraneti Iancule ??? Nu pot sa cred asa ceva …nu uita ca este in PMP si , orice s e poate intampla mai ales ca si seful suprem al PMP a auzit de…cazul cu pricina . L-o duce ala la curve ca Lenutza , nu cred c-a pus inca chilotii-n cui ! Sau….poate trece la ” liberali ” c-au si aia destule curve …de ambele sexe in partid . 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p