Pleşu e tembel şi prost

O spune chiar el:

"Să ai şansa de a fi contemporan cu o efigie de asemenea calibru şi să treci ţanţoş pe lângă ea e o specie de tembelism, care frizează prostia. Niciunul dintre alibiurile pe care şi le-au fabricat, din timp, marii absenţi nu ţine. Era vorba, în fond, de o întrerupere de o jumătate de oră a zilnice, pentru a face o probă minimală de decenţă”

plesu

6 thoughts on “Pleşu e tembel şi prost”

  1. Si in afar de astea doua mai e si ipocrit..si aici ma refer la fazele cu regele Mihai, knd in editorilul din acea zi incepuse k Base cu “televiziunile care nu stiu ce fac”…marele monarhist autodeclarat a dat cu mucii’n fasole :whatever:

  2. Plesu nu este nici tembel si nici macar …prost.Problema lui este ca nimereste pe locul doi , sau aiurea-n tramvai de cate ori doreste si el sa-si declare dragostea neconditionata pentru un conducator sau altul. Asta spre deosebire de Liiceanu sau de javra aia de Patapievici.Astia doi sunt” meseriasi” cand este vorba despre pupatul in cur!Plesu ar trebui sa ia lectii de la Patapievici…asta in cazul ca a uitat ” lectiile ” pe care le putea invata de la Arghezi , G.Calinescu si de ce nu {?} chiar Nicolae Iorga desii este o diferenta ca de la Pamant la Soare : Iorga se caciulea la un Rege sau o Regina iar Plesu la…gujati !

    1. @Marian am cam incetat sa ii gasesc scuze lui Plesu. Un om de inteligenta lui nu ar trebui sa faca astfel de greseli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *