PLD-işti în spume – Mihai Neamţu

Tânărul limbist băsist, plângând dintr-un colţ de cămara…

Piața Universității a fost ocupată de inamicii civismului postcomunist. În locul cântecelor paşnice ale vechilor “golani”, violența nudă a adevăraţilor huligani se manifestă fără opreliști. Ion Iliescu tace.

România trebuie să audă glasul celor care nu vociferează, ci dialoghează în piețe.

Ceea ce se întâmplă la București e deplorabil, deși nu cu totul surprinzător.”

O societate îmbolnăvită de resentiment ideologic a dat naştere acestor vlăstare: vandalii bucuroşi să se scalde în apele fărădelegii, „dincolo de bine și de rău”.

noi, cetăţenii liberi şi paşnici, ce avem de apărat?

Personal, îl invit pe Mihai Neamţu în seara asta, în Piaţa Universităţii, să ia contact direct cu vandalii, cu huliganii. Pentru că din ce văd, toate jegurile pedeliste stau pitite după perdea acum..

4 thoughts on “PLD-işti în spume – Mihai Neamţu”

 1. Sper ca Neamtu sa vina azi in Piata Universitatii,si sa spuna in gura mare ca e lingau basist.Asa cu siguranta vom asista la un act de macelarire publica.

 2. @cristi Pai ce crezi ca are singe in instalatie !? Genul asta de oameni nu stiu decat sa manance cacat si sa devina dupa aceia …sef de partid.Daca nu ma-nsel chiar a clocit ceva de genul asta….Vorba lui Kant: da-l in mortii masii!!! :finger:

 3. Asta inseamna pentru voi conceptul de democratie? Daca unul are o alta parere si o exprima public inseamna ca trebuie “macelarit”?

  Bai loazelor, pentru s-a murit la revolutie?

 4. Actuala clasa politica se afla in disociere profunda cu cetatenii pe care ii reprezinta. Pentru clasa politica (toti cu aceleasi proveniente:securitate, activistii de partid comunisti)cetatenii reprezinta doar vaca de muls. si ne-au muls bine.
  Ma mira faptul ca si-au prezentat adevarata fata a minciunii si demagogiei.
  Aceasta evolutie a lucrurilor o asteptam de mult.
  Se intimpla acelasi lucru ca in orice organizare mafiota: lupta ptr. putere, cind mafiotii isi dau in cap unul altuia.
  Nu mai au puterea si rabdarea de a inventa modalitati de manevra.

  PDL cu resurse financiare, umane, organizatorice, pregateste din nou o miscare politica ce are ca scop pastrarea puterii.
  Imparte electoratul in diferite segmente si lanseaza asa-zise partide de drepta “revolutionare” si chiar de stinga. In aceasta miscare se inscrie si Noua republica (partid format din tineretul PDL cu fondurile banesti, organizarea si structura PDL.
  Este rusinoasa atitudinea intelectualului Mihai Neamtu, care a ajuns sa se prostitueze pentru o functie efemera. Trist este ca acesta are capacitatea de a atrage si alti tineri intelectuali in aceasta noua minciuna PDL-ista. (si el stie asta)
  Traian Basescu a incercat sa se foloseasca si de copii sai, punind-o pe fiica cea mare sa infiinteze MiscareaPopulara- initiativa moarta din fasa pentru faptul evident ca electoratul stie acest lucru. NU a avut curaj sa o foloseasca pe EBA. Intelege dimensiunea inselatoriei.
  UNPR- partid format din oportunisti si corupti care au nevoie de un paravan pentru a scapa- sa speram ca doar ptr. o perioada scurta de timp- de Justitie.
  UDMR- partid de sovini, retrograzi, care nu urmaresc decit anexarea Transilvaniei la Ungaria. Majoritatea liderilor UDMR locuiesc in Ungaria.
  Partidul Poporului –Dan Diaconescu prin care Basescu urmareste atragerea electoratului de stinga
  Toate aceste partide participante la alegerile urmatoare, cu “ajutor” din partea celor care vor numara voturile, vor realiza un procentaz de 7-13 % – in general nesemnificativ, dar care vor forma o ‘COALITIE DE GUVERNARE” si prin majoritatea artificiala creeata vor guvena Romania pentru inca 4 ani. Si astfel vor avea din nou “liber” la buzunarul Statului.
  NE VA FI TOT MAI GREU, DRAGI ROMANI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *