Pisici fericite cu hrană uscată de calitate

Să ai un animăluț de companie este un lucru frumos, dar care implică și o responsabilitate uriașă, probabil asemănătoare cu grija pe care o ai pentru un copil mic. De la hrana specifică, la toate lucrurile necesare igienei și confortului, în perioada de început ești frământat de două emoții contradictorii. Pe de o parte, ești bucuros pentru că ai un nou prieten, dar pe de altă parte, te cuprinde o oarecare teamă când vezi câte lucruri noi sunt de aflat, cât de atent trebuie să fii la nevoile lui, să-l hrănești cum se cuvine și să-i păstrezi starea de sănătate. În ciuda anxietății explicabile, fiecare clipă petrecută cu un animal de companie, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, este o bucurie fără asemănare.

Mi-a plăcut întotdeauna eleganța pisicilor, poate și pentru că, în vacanțele petrecute la țară, pisicile erau libere, se gudurau mereu pe lângă oameni, torceau sub Soare și copiilor le plăcea să le care-n brațe ca pe niște păpuși. Când ai o pisică în casă, după un anumit timp, observi cât de posesive sunt, cum transformă căminul într-un spațiu propriu, căutând atenția doar în anumite momente. Suplețea și frumusețea de care dau dovadă pisicile sunt fără egal. Responsabilitatea fiecărui stăpân este de a avea cât mai multă grijă de ele. Pentru acest lucru, un interes constant este manifestat față de hrana pe care le-o oferim. Indiferent că este uscată, umedă sau face parte din categoria suplimentelor nutritive, hrana pisicilor trebuie să fie calitativă și să le ajute să-și mențină starea de sănătate la cote excelente.

Buddies.ro, Piața 1 mai nr. 1-2, Cluj-Napoca, 0364-881.882, contact@buddies.ro , iubește toate animăluțele și păsările de companie, crezând atât în frumusețea lor, cât și în sprijinul pe care îl putem oferi avându-le în grijă, dar și în efectul terapeutic pe care acestea îl aduc în viețile noastre. Îți dai seama de acest aspect, poate mai vizibil în cazul pisicilor, căci ele se oploșesc lângă tine, tocmai când treci prin perioade mai grele și îți îmbunătățesc mereu starea psihică și emoțională în care te afli. Hrana sănătoasă, la fel ca și pentru oameni, este calea sigură de a avea grijă de pisici în mod profund.

D1

Orijen Cat & Kitten conține 85% carne, 44% proteine, 15% grăsimi și 15% carbohidrați, copiind modul natural de hrănire pe care îl folosesc pisicile. Pentru că nu conține aditivi, concentrate proteice vegetale și carbohidrați hiper-glicemici, de regulă răspândiți în mâncarea obișnuită pentru pisici, este o sursă de hrană sigură. Acestea se vor îndrăgosti de bucățile mari de carne și de aromele îmbietoare, trăind o fericită și somptuoasă viață de pisică de la care, uneori, avem atâtea de învățat.

D2

Pentru puiuții aflați în perioada de înțărcare (până la maximum 10 săptămâni), granulele Leonardo aduc o serie de avantaje precum: stimularea imunității, prevenirea apariției plăcii dentare, încurajarea tranziției de la lapte la hrana uscată fără nicio problemă. Puiuții sunt astfel protejați, dar și răsfățați așa cum, știm bine, vor toți copii mici, darămite când e vorba de pisici. Bazate pe proteine naturale, aceste granule vă vor ajuta să aveți grijă de puii de pisică, iar înțărcarea să nu fie anevoioasă pentru aceștia. Totodată, sunteți sigur că nu le veți da puilor amidon, soia și îi țineți cât mai departe de produsele care au coloranți artificiali ori conservanți.

D3

Pisicile, precum toate animăluțele pe care le iubim, merită un tratament special. Ori de câte ori avem ocazia, să le răsfățăm cu mâncare hrănitoare și sănătoasă, care să le ajute să fie alături de noi, cât mai multă vreme, și să nu întâmpine niciodată probleme serioase de sănătate. Crescute cu grijă de când sunt pui, pisicile pot avea o viață lungă și fericită. Bineînțeles, noi suntem cei mai norocoși că le întâlnim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *