Pişcotari în vremuri de război

Când stai pitit precum râma şi nu spui nimic, aşteptând să se liniştească apele…

Când iar te-ai trezit cu visul urât lângă tine, goală şi te dai mare gentleman al frontului

Când eşti activ doar ca să dai buci pe twitter, iar apoi spui că oricine ar veni la putere tot măsuri de criză trebuie să ia..de parcă numai pentru asta a ieşit lumea în stradă…

Când eşti atât de prost încât grămezile de bani “se ia” de lângă tine..

Mai bine..taci.

Dar în schimb, când toţi de mai sus ştiţi să faceţi mişto de nişte oameni, mulţi, mai în vârstă ca voi, care au ieşit să îşi strige disperarea, nu vă miraţi că vă ia lumea la muie.

Consideraţi că e o nouă campanie BCR. Înghiţiţi şi apoi mergeţi la culcare. Oricum sunteţi zero.

4 thoughts on “Pişcotari în vremuri de război”

 1. Ionut, cu mai multa sau putina legatura fata de ce spui tu aici:

  – ce nu su reusit sa priceapa Ponta si Crin e ca singurul mod in care Basescu e 100% eficient este conflictul. Daca-i oferi o stare conflictuala e ca si cind ai pune kerosen la avion. Daca-i liniste sta in banca lui, nu stie ce sa faca, dar daca e iures e level85. Culmea e ca a demonstrat-o de atitea oori incit nu pot pricepe cum de nu s-au prins. Si nu sint singurii.

  – comentam ieri pe twitter, spunind ca de la revolutia asta lipsesc doar bannerele cu “moe steaoa”. In mai putin de 2 ore comentariul meu s-a dovedit a fi real, incepusera sa strige aia din piata ceva legat de Mitica Dragomir. Revolutie, frate… daca te apasa grija de FRF (sai unde-o fi ala, ca mi se rupe de fotbal), esti exact ca aia care baga pinguinu’ la protestele sindicale. adica lipsit de credibilitate.

  – parerea mea e ca din pacate nu se va schimba absolut nimic. E nevoie de mai mult decit niste oameni care nu stiu ce vor si nici de ce sint acolo (am vazut citeva interviuri halucinante la televizor) si care striga mascari amestecate cu chestii legate de sport.

  – nu are rost sa ii insulti pe cei care nu ies la asa ceva. Iti pot da o gramada de motive pentru care nu ies, desi nu sint de acord nici cu ce comite presedintele nici cu ce se intimpla acum in tara asta.

  1. @Stefan mersi in primul rand pentru comentariul tau complex. Incerc sa iti raspund si eu:

   – Pana la acest moment, protestul, cel putin din Bucuresti, nu a fost colorat politic. Si asta, cel putin pana ieri, a fost bine. Acum ar cam fi cazul ca, fie Crin, fie Ponta, sa preiau fraiele acestui val. Din mai multe motive, cel mai simplu fiind ca deja nu mai vb de un caz Arafat, apolitic, ci vorbim de manifestari cat se poate de politice. Basescu, ce a semanat, acum culege..i-a placut conflictul, doar asa trebuie sa plece.

   – Da, au venit si oameni care scandau impotriva lui Dragomir, Sandu sau impotrva taxei auto. Unii urlau impotriva Catedralei Neamului..samd. Piata Universitatii este acum locul unde s-au adunat toate durerile oamenilor. Cat despre twitter, refuz sa mai comentez. Cred ca ai vazut cum s-au comportat cei de pe acolo..ca la un flashmob, mistocari de doi lei.

   – singura schimbare pe care o astept eu acum este cea legata de comasarea alegerilor si apoi stabilirea datei alegerilor anticipate. Atat..Dupa asta, lucrurile ar tb sa se aseze.

   – Textul acesta se refera la reprezentantii unui noi tip de societate civila, sa ii spunem, si anume online people. Oameni pe care ii vei vedea mereu sarind in fata cand e vorba de caterinca, de 10 euro pe un banner, de o campanie mica, dar de bun simt. Cand e vorba insa sa fie vectori de opinie, dispar, raman in fata doar niste personaje imberbe. Asta nu pot accepta..

 2. Frate Iancule…azi nu mai ies in strada. Gata! Pai daca au inceput astia sa se infiltreze intre noi si mai mult sa faca jocul lui Basescu…este clar ca n-avem nici o sansa.Poate sa iasa si mama lui Ponta sau Antonescu eu nu voi mai iesi. Mi-ajunge.Cat am inghitit ieri….Mi-ajunge.Sa mai iasa si altii, ca are har Domnului Bucurestiul peste 3 milioane de locuitori si cam tot atatia bulangii in trecere . :ban:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *