Piedone, sacrificat chiar înainte de Ignat

"Vă las să vă imaginaţi confruntarea dintre Popescu Piedone şi Miron Mitrea" – zicere din păsărica blondă a Udrei.

Păi hai să ne imaginăm: Mitrea a câştigat tot ce se putea câştiga pentru PSD şi Năstase. Inclusiv alegerile din 2008. Piedone? A câştigat un sector pentru că nu a avut niciun contracandidat serios. Iar singura lui realizare este că a umplut sectorul de flori..

Plecat de la PC în speranţa că va pune mâna pe Jackpot, se pare ca al nostru Piedone tocmai îşi trăieşte ultimele zile ca politician, fiind sacrificat cu zâmbetul pe buze de Udrea şi PDL, fiind pus şef de campanie într-un centru electoral unde mizeriile portocalii nu au nicio şansă.

piedone

7 thoughts on “Piedone, sacrificat chiar înainte de Ignat”

  1. Eu zic mai degraba ca ar trebui sa va imaginati o confruntare intre Piedone si S.Oprescu,fiindca in proportie de 90% el va fi candidatul pedelicilor si al izmenarilor lui Oprea la Capitala.Intrebarea in acest context este CAT DE TARE IL VA ZDROBI OPRESCU?

  2. Ba frate…cat de tampita este lumea asta ???Ce dracu chiar ati uitat cum si-a facut ” Piedone” aparitia in lume ? Ati uita cand era sef pe la corpul de control al PMB si rasturna putine;le cu branza sau donitzele cu lapte taranilor ce veneau si vindeau ” in gura pietzei” ?Pai astia de la PC{ am pus intrebari cu nemiluita lui Voiculescu si lui Daniel Constantin …pe bloguri evident} chiar asa de prosti au putut fi incat nu l-au mirosit pe fripturistul asta ?Chiar sunt al dracului de curios daca la votare cetatenii sectorului4{ unde locuiesc si eu} isi vor aduce aminte doar ce ” bun gospodar ” este Piedone sau isi vor aduce aminte de faptul ca PUNR-ul este ” partidul ce sta la putere alaturi de …Borfeta Anastase , Udrea si mai ales de javra de la Cotroceni care le-a halit minim 25% din salarii si pensii si ajutoare de…orice fel.Cat despre o confruntare cu Oprescu…si mie-mi este frica. Oprescu….se da el golan dar….nu-l tin balamalele…la golanii. Este mult prea purisan. L-am vazut cand s-a basicat cu ….javra aia de Murg! Si ala parca tot doictor e nu ?Deci ma cam indoiesc ca va lua 65-70% …cu toata parerea de rau.Asta nu rezista sa inghita mai mult rahat decat poate el sa …inghita…Mare lucru de nu face dracului si vr-un infarct! Si-n plus de asta…unele dintre acuzatii….chioar sint ADEVARATE!!!Asi fi doar curios ce grad va primii Piedone de la Oprea si Basescu? Daca Ontanu care a fost ” soldat fruntas” in armata romana{ a facut stagiul militar ca si mine…la 01256} a ajuns general…Piedone care a facut aceiasi stgiu militar dar la securitate militie si s-a lasat ” la vatra” plutonier …asta trebuie facut direct MARESAL!!! :shake: :shake:

  3. Si revin ca mi-am adus aminte : Piedone nu venea singur cand darama marfa oamenilor { de regula a oamenilor amarati}{ prin praf , cand o stropea cu gaz sau o pudra cu ” Dero” ! Nu fratilor…cu toata masivitatea lui. Da-l dracului ca a crescut slanina pe el ca pe porc!!! El venea insotit de cel putin doua dube de jandarmi si nu numai ce stateau la dos …dupa aia ce filmau! Cine-i dadea lui aceste drepturi ? TRAIAN BASESCU ce era pe atunci primar general si-si permitea sa ceara ” ajutorul ” jandarmeriei sau a politiei comunitare!Deci legaturile ” fratesti” de colaborare….se vad. Pai chiar nu s-a intrebat nimeni…ce s-a mai intamplat cu dosarul de la Arges …ala cu Permisele Auto ….L-au lasat in pace nu ca era el primar conservator…pentru ca era OMUL LUI BASESCU!!!!

  4. Nu mai inteles ?Am spus foarte clar : nu poate fi manjit cu rahat mai mult de o anume limita!Ce esti nebun ? Doar nu-ti inchipui ca n-asi avea incredere in capacitatea lui S.Oprescu de a castiga…nu inca un mandat …ci inca vreo doua la PMB!!!Problemele sant altele…si din pacate adevarate, asa cum am mai spus.Sant oameni { iar doctorul Oprescu se numara printre ei } care nu suporta la infinit sa se balaceasca in troaca porcilor. ..la un moment dat se plictisesc sau se scarbesc si se duc dracului unde vad cu ochii numai sa nu mai auda sau sa-i vada pe aia care le toarna laturi in cap si-n plus….sa nu-i mai vada nici macar pe aia pentru care { teoretic cel putin} inghit laturile. Si au dreptate!!! Iar doctorul Oprescu …se numara printre ei!Chestie de caracter fratioare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p