Din grijă pentru copii – carioci netoxice pentru copii, testate dermatologic, la Pictorul Fericit (P)

Atunci când devii părinte ești mai alert și mai atent ca oricând la orice alegere faci. Asta înseamnă implicit la capitolul jucării, cariorici să citești cu atenție fiecare rând din ceea ce scrie pe ambalaj. Mai ales când la etapa de bebelușeală cei mici au tendința de a gusta aproape orice, este evident că nici cariocile nu vor scăpa de acest test.

Din fericire, la Pictorul Fericit existăcarioci netoxice pentru copii testate dermatologic. În funcție de preferințe, sunt și variante lavabile. Doar un părinte poate înțelege cât de mult contează și acest aspect. Copiii se murdăresc destul de mult când folosesc carioci și spălatul mâinilor devine un chin. Ei bine, aceste tipuri de carioci colorează așa cum trebuie hârtia, însă se curăță ușor de pe haine și piele.

Descoperim Pictorul Fericit și produsele pentru copii

Pictorul Fericit este magazin online cu produse și materiale pentru pictură. Aici găsim și kituri de picturi pe numere pentru copii și adulți, precum șikituri de pictura pe fata pentru copii. Să le luăm rând pe rând:

Pictura pe numere – este vorba de pictat ca la carte, pe pânză de bumbac imprimată cu schiță. După ce sunt pictate, acestea pot fi folosite ca decor, pentru că ce-i drept tablourile sunt perfecte.

Pictura pe numere este atât pentru copii, cât și pentru adulți, diferența este desigur gradul de dificultate, precum și dimensiuni – în cazul celor pentru adulți dimensiunea este de 40×50 cm față de cea de 30×40 cm. Kitul cuprinde însă tot ce este necesar pentru a picta de îndată și anume pensule și culori, pânza fiind tratată și gata de a fi folosită de cum o scoateți din pachet.

Kit de pictură pe față – acestea cuprind culorile necesare, burete de asemenea și un ghid pentru a putea crea cu mare ușurință acele modele de față. Culorile din kit sunt sigure pentru cei mici deoarece sunt testate dermatologic. Unele sunt special destinate a fi folosite de către fete sau băieți, având culori metalice sau cele simple clasice, mate.

Materiale de pictură – pentru cei pasionați de pictură, indiferent la ce nivel sunt, începători sau mai avansați, la Pictorul Fericit vor găsi diversitate de materiale. Își pot alege și comanda de aici cele necesare pentru sesiunile de pictat.

Accesorii și șevalete – pentru a picta cât mai ușor și mai practic, un șevalet este necesar. În cadrul acestui magazin online sunt ușor de găsit șevalete metalice sau din lemn, ajustabile, cele pentru masă sau de teren. Unde pictați, acolo veți așeza șevaletul, care ar fi bine să aibă opțiuni de ajustare.

Acestea fiind spuse, rămâne să accesați magazinul online menționat. Comandați simplu și rapid online și în funcție de valoarea comenzii aveți și transport gratuit. Pentru copii pot fi comandate picturile pe numere, kiturile de pictură pe față sau diverse seturi de activități, cu decupare, plastilină și nu numai, carioci și alte accesorii.

Contact:

Str. Mărășești, 22A Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *