Piaţa Universităţii – ţeapa locotenent Alexandru Gheorghe

Asta să ne fie o lecţie. Nu tot ce vine în Piaţa Universităţii trebuie luat de bun. Dovada este tânărul locotenent din Câmpia Turzii, care ne propunea înlocuirea lui Băsescu cu o dictatură militară pe termen scurt.

w570xh300_Alexandru_Gheorghe

6 thoughts on “Piaţa Universităţii – ţeapa locotenent Alexandru Gheorghe”

 1. Şi-a retras “părerea” cu scuze. Nistorescu a fost foarte convingător, iar ofiţerul a recunoscut că este prea tînăr pentru a emite asemenea soluţii.
  Vom vedea cum evoluează acest tînăr…

 2. @Matilda cand si-a retras parerea? a fost o interventie tv..posibil sa fi ratat eu..oricum, are atat de usor de manipulat omul.. :cuckoo:

 3. Bună ziua
  Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să ne sprijiniti cu un logo campania umanitară ”Să fim oameni…”( http://safimoameni.blogspot.com/) Dorind din această campanie să ajutam cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
  Vă mulțumesc frumos!
  Împreună putem schimba vieții!
  Campanie initiata de site-ul Pantocrator.ro

 4. Am mai commentat si pe alte bloguri….tu n-ai postat nimic despre ” tanarul locotenent” A.G. ca asi fi spus si la tine aceleasi lucruri.Ce este insa de spus despre asta ai sesizat-o matalutza chiar la inceputul postarii. Asta inseamna Iancule ca …ai capatat “experienta politica” :satansmoking: Si oricum salut gestul tau de a nu te arunca cu capul inainte in a publica cat mai rapid o stire…doar pentru a fi primul care o face pe blog. :beer: Iti urez sa ai o saptamana cat mai placuta su tu si familia ta…si de ce nu { azi sint in toane bune} si cei ce commenteaza la tine pe blog ! :beer: :beer:

 5. Gestul său a fost „eroic”. Dacă delimităm ceea ce a făcut cu gărgăunii din capul său am putea avea un exemplu. Dacă tăcea filozof rămânea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *