6 thoughts on “Piaţa Universităţii – ţeapa locotenent Alexandru Gheorghe”

 1. Şi-a retras “părerea” cu scuze. Nistorescu a fost foarte convingător, iar ofiţerul a recunoscut că este prea tînăr pentru a emite asemenea soluţii.
  Vom vedea cum evoluează acest tînăr…

 2. @Matilda cand si-a retras parerea? a fost o interventie tv..posibil sa fi ratat eu..oricum, are atat de usor de manipulat omul.. :cuckoo:

 3. Bună ziua
  Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să ne sprijiniti cu un logo campania umanitară ”Să fim oameni…”( http://safimoameni.blogspot.com/) Dorind din această campanie să ajutam cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
  Vă mulțumesc frumos!
  Împreună putem schimba vieții!
  Campanie initiata de site-ul Pantocrator.ro

 4. Am mai commentat si pe alte bloguri….tu n-ai postat nimic despre ” tanarul locotenent” A.G. ca asi fi spus si la tine aceleasi lucruri.Ce este insa de spus despre asta ai sesizat-o matalutza chiar la inceputul postarii. Asta inseamna Iancule ca …ai capatat “experienta politica” :satansmoking: Si oricum salut gestul tau de a nu te arunca cu capul inainte in a publica cat mai rapid o stire…doar pentru a fi primul care o face pe blog. :beer: Iti urez sa ai o saptamana cat mai placuta su tu si familia ta…si de ce nu { azi sint in toane bune} si cei ce commenteaza la tine pe blog ! :beer: :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p