Piaţa Universităţii: Revoluţionarii au atacat televiziunea poporului !

Din păcate, privaţi de un GPS corect, s-au dus la TVR şi nu la televiziunea domnului Dan, cel care ar fi avut pentru prima dată ocazia să fie cu adevărat asaltat de poporul de care face atâta caz.

PS: Pulea, pardon, Lupea, Mircea Marian ş Pora nu au vrut să facă baie de mulţime, s-au închis în studioul 4 şi vor fi preluaţi pe calea aerului, în momentul în care şi Beţivul, pardon, preşedintele României va decide să fugă.

lwob

9 thoughts on “Piaţa Universităţii: Revoluţionarii au atacat televiziunea poporului !”

  1. Baaaa …esti nebun? Daca nu vedeam nu credeam…A si multumesc ca ai postat imagini video de la congresul PP-DD. Nu eram sigur daca l-am vazut cu adevarat pe Serghei Mizil pe acolo …sau l-am confundat.Multumita imaginilor sint edificat: a fost acolo!Este in spate si stanga lui DD.Asta-i partidul , asta-i presedintele de partid…astia sint membrii. Ce va zice Oana Mizil ? Va trece si ea si Vanghelie la….Diaconescu ? La cum al cunosc pe Vanghelie { si-l cunosc !} mare minune de n-o va face. :satansmoking:

  2. Diaconescu cel care nu-si poate justifica averea ofera o noua plasa..pardon clasa politica…politicieni neica nimeni…intrebarea e urmatoarea:cum dracu au ajuns indivizi de genu:basescu,boc,udrea&..sa reprezinte Romania…un lucru ciudat am vazut ca au crescut vizualizarile pe youtube a manelei pe basescu sa-l votam..probabil basescu vizioneaza la greu

  3. TRADATOR DE TARA,SA-L JUDECE CURTEA MARTIALA!!!URA SA VINA CUCUVEAUA ACUMA…Nu va este un pic de rusine cu trecutul vostru revolutonar,pupicuristi ILESCIENI.Nu sunt cu Base dar cand va aud sa vina hienele pesediste ma prinde o scarba numai cand ami aduc aminte de crimele lor odioase din piata revolutiei din anii trecuti. SA VA FIE RUSINE CRIMINALI USLELISTI.HUA NEMERNICI ORDINARI SI CRIMINALI,jos chioru ca sa vina iar Boul şi Viţelul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *