Piaţa Universităţii – Revoluţia lui Batman

Cum funcţionează manualul de folosire a prostimii? Simplu:

– se ia un eveniment cu amploare naţională, vizibil – gen, revolte populare

– se caută o masă de manevră: caracteristici: slabi cunoscători ai realităţii politice şi sociale, uşor de manipulat.

– se gândeşte sloganul: “USL şi PDL, aceeaşi mizerie” sau “Pică Băsescu, dar pe cine punem în loc”

– se alege terenul de atac: mediul online, de unde provine şi masa de manevră.

Şi se începe boceala în cor a swingeriţelor de weekend, ale virginelor de 16 ani, ale masturbatorilor de profesie, iubitori de #buci şi bineînţeles ale piarizdelor atotcunoscătoare.

Mesajul se propagă uşor. Din înalţimea celor fără coloană vertebrală, se găsesc două jeguri denumite profesional: A-listeri şi se promovează şi un manifest.

Iar de aici, lucrurile sunt simple: Batman îşi face apariţia şi ca într-o reclamă nereuşită anunţă schimbarea clasei politice.

Repet şi aici ce am spus şi ieri în mediul online: Dacă România Seniorilor Coposu, Raţiu, dacă România lui Octavian Paler îşi are salvarea în unul ca Naumovici..poate că nu e timpul să scăpăm încă de Băsescu. Lecţia durerii şi a suferinţei nu şi-a atins scopul responsabilizării alegerilor la români.

6 thoughts on “Piaţa Universităţii – Revoluţia lui Batman”

  1. Li se scufunda corabia. Si lui Naumovici cu Rosia Montana, si lui Toma la Kamikaze, si a alisterilor care isi pierd sponsorul. Si sa nu uitam de DDD care ne anunta plin de mindrie ca Basexu a cistigat alegerile din cauza OTV si ca mai sint “20 de min. pina apare presedintele”. Care nu a aparut, in schimb prin OTV s-au perindat: Funeriu, Udrea si alti limbisti basisti. Li se apropie funia de par!

  2. Iancule, eu nu-i urasc asa ca tine, deoarece sint indeobste un tip aplecat catre cele sfinte, catre Dumnezeu.Sint un bun crestin…sau cel putin asa ma laud . :satansmoking: Daca ar fi dupa mine { sa zica bodaproste ca nu e!} i-asi condamna sa traiasca in inchisoare macar vreo …50 de ani , insa in conditiile de an…’50!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *