Piaţa Universităţii – Regele Mihai, 25.7% la capitolul încredere

Urmărind sondajul IMAS, nu are cum să nu te marcheze schimbările evidente în percepţia politică a românilor.

După ce şi în noiembrie, Majestatea Sa, Regele Mihai, ocupa un loc de frunte la capitolul încredere, iată că şi Decembrie confirmă faptul că pentru români, personalitatea Regelui este singura în care îşi mai pot pune speranţa salvării.

Dezamăgiţi de o clasă politică josnică, oamenii ar tot mai deschişi opţiunii monarhice. Nu de puţine ori, în piaţa Universităţii s-a strigat: “Monarhia salvează România!”

A venit oare timpul unei discuţii cât se poate de serioase, aceea a restaurării Monarhiei?

Bucareste le 25 octobre 2006 Anniversaire du Roi Michel de Roumanie (85 ans) Au Palais Elisabetha de Bucareste © MORVAN ALAIN

3 thoughts on “Piaţa Universităţii – Regele Mihai, 25.7% la capitolul încredere”

  1. Chiar daca voi fi injurat sa nu te superi Iancule dar nu pot fi de acord cu acel ” sondaj”. 25,7% ….”incredere ” …in cine ? In cineva pe care pana in urma cu…douazeci si ceva de ani habar -n-aveai ca exista macar, incredere in cineva ce la ora asta se pregateste de o ” Intalnire cu Joe Black ” ? Hai sa fim seriosi Iancule ! Eu sa fiu sincer ai pot acorda increderea mea lui Altetei SaleRegale Printul Charles . :satansmoking: Majestatii Sale Regele Mihai I de Romania…fara suparare insa am mai spus-o : tipul este…din alt film. Nu va face niciodata fata confruntarii cu mafia ce a cuprins tara. Am mai spus-o : asi fi al Dracului de amuzat sa-l vad pe MS Regele Mihai I domnind si ne guvernand.Haide frate chestiile astea sint fumate chiar si la case mai mari. :whatever: Pai cam de multicel in Marea Britanie populatia platitoare de taxe a inceput sa se basice impotriva Casei regale ce …nu plateste nici un fel de taxa…si n-a platit vreoadata, fiind in acelasi timp cea mai bogata familie . Evident ca in Romania exista ” familii” a caror avere ar face-o sa paleasca de invidie pe Majestatea Sa Regina Elizabetha iar ai nostrii…chiar au platit niste taxe : taxele de protectie! :satansmoking:

  2. Ianculeee …numai boul e consecvent! :satansmoking: Eu sint doar un om care mai si gandeste cu capul sau ,nu numai cu al altora, sau cu …curul!Si matalutza daca te vei gandi la rece , fara partipriuri vei fi de parerea mea. :beer: Este parerea unui om simplu, care incearca sa gandeasca pragmatic …si sa nu puna botu’ la aiurelile astora de la IMAS sau ce mortii masii de ” institute ” :whatever: mai sint! Simplu, nu ?Ura si la gara frate Iancule! :satansmoking: :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *