Piaţa Universităţii nu e pe Facebook !

38.000 de oameni, cu aproximaţie, au dat attend mitingului de astăzi din Piaţa Universităţii.

Am trecut pe seară prin piaţă, nu am reuşit să stau foarte mult. Nu erau mai mult de câteva sute de oameni. Dintre ei, mulţi din prietenii mei dragi, care stau acolo zi de zi, ca la servici, cum se exprimă Vasi Băescu.

Reiau şi aici ceea ce am spus şi la întâlnirea organizată de Alina Gorghiu: avem nevoie de mai mulţi oameni în stradă, de acolo de unde cu adevărat vor fi auziţi. Nu pe Facebook schimbăm România.

În cel mai bun caz, în online, din România facem o mare pişcoteală.

image

5 thoughts on “Piaţa Universităţii nu e pe Facebook !”

    1. @caboose omule, cand au dat 38.000 pe facebook ca participa..ma asteptam ca macar 10% sa participe..dar nu au fost nici macar 5%..

  1. Este adevarat ca nu pe facebook schimbi Romania insa …nu uita ca asa a inceput ” miscarea” Piata Universitatii din vineri 13 ianuarie : pe retele de socializare!Ai rabdare sa vina primavara sau macar o vreme mai fara zapada si ger. N-ai fost atent ca-n piata sint tot cam aceiasi oameni in varsta si …inca foarte putini tineri!?Sa vina caldura si sa iasa si ceilalti mosnegi din barlguri …ca oricum vor fi nevoiti la ce hal de prim ministru avem. Pacat doar ca o data cu venirea caldurii…nu vor mai fi nici macar acei tineri putini la numar care sint azi. :coffee:

    1. @marian pai asta spuneam, dragul meu prieten. In piata ii regasesc in fiecare zi pe cei care au facut din asta un job..dar prea putini tineri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *